Haberler

Kayyumlar, Zaman Genel Yayın Müdürü Bilici'nin Görevine Son Verdi

Güncelleme:

Zaman gazetesi binası önünde toplanan kalabalığa polis müdahale ederken, atanan kayyumlar gazetenin Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici'nin görevine son verdi.

Kayyuma devredilen Zaman gazetesinde Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici'nin görevine son verilirken, bina önünde toplanan kalabalığa polis müdahale etti.

KALABALIK DAĞILMAYINCA MÜDAHALE BAŞLADI

Dün akşam ki müdahalenin ardından bu sabah saatlerinde itibaren de destek için Zaman Gazetesi'nin Bahçelievler'deki binası önünde toplanmalar başladı. Polis, toplanan kalabalığa dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Kalabalık dağılmayınca polis, biber gazı ile müdahalede bulundu.

BİLİCİ'NİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici, sabah saatlerinde gazete binasına geldi. Polis tarafından içeri girmesi engellenen Bilici, daha sonra kayyımlarla görüşmek üzere binaya girdi. Yapılan görüşmede Bilici ve yazar Bülent Keneş'e, kayyım tarafından Zaman gazetesi yönetiminin devralındığı ve bu kapsamda hizmet akitlerinin sonlandırıldığı bildirildi.

GAZETE BİNASINDAN AYRILDI

Gazete binasından ayrılan Abdülhamit Bilici, destek için gelen gazete okurlarını selamladı. Bilici, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (56)

hhhh:

Iyi oldu paralelcilere

8
30
yanıtYanıtla
Bayburtlu:

45 yıldır ne devlet olabilmişiz ne vatan ne asker ne polis nede istihbarat şimdi sebebi belli oldu Amerika artık istediği gibi haber alamıyor sa bi durup düşünmek lazım vatandan daha. Değerli birşey olabilirmi sadece olanları seyretmek lazım ve kime oparesyon yapılırsa yapılsın kim ne kapatacaksa kapatsın ama sonuçta gidişat güzel önce vatan.

15
5
yanıtYanıtla
Midyat^^lı:

çok canlar yaktınız şimdi sıra sizde çapulcular sızı

9
10
yanıtYanıtla
Yorum:

Nereye gidiyoruz kardeşim işin sonu kötü gözüküyor terör almış başını gidiyor dünya kadar asker polis şehit oluyor devletimiz daha nelerle uğraşıyor şehit olanların hiçmi kıymeti yok bu ülkede yazık valla ülkenin geldiği hale bak bu gidişat işşallah iyi olur ama tahmin etmiyorum öyle olacağını bu arada insanlarda gerçekten vicdan kalmamış

9
7
yanıtYanıtla
faruk:

Fettuhlahdan nefret ederim 20 yıldır. Ama şu yapılan kötü bişey. başörtülü başörtüsüz farketmez bi kadın öyle kanlar içinde yere serilemez yüce bir devlet tarafından biz böyle bi ülke değiliz

12
3
yanıtYanıtla
antipkk:

Kadinda Kadinligi bilmeli Arkadas ne Isi var Zamanin Savunmasi ona mi kalmis yani?

yanıt5
yanıt1
mardinli:

alın size free medya! devlete kafa tutanın kafası kopsun inşallah

6
9
yanıtYanıtla
Yok artık:

Devlet eliyle eşkiyalık = Tayyibin kayyımları.

9
4
yanıtYanıtla
necip:

Müslümanlık erdemli olmaktır haktan adaletten yana olmaktır çalnlardan talanlardan yana olmak değildir. Keyfe kişiye göre devlet yönetilemez. illet er yada geç uyanacaktır gerçeği görecektir lakin bu yapılanlar kimsenin yanına kar kalmayacaktır.

9
3
yanıtYanıtla
ESMA:

Dün beraber yürüdüler ayni yollarda, ergenekon, balyoz diye beraber askere kumbas kurdular. . BUGÜNDE BİRBİRLERİNİ YİYORLAR. . Hak, hukuk, adalet yarin herkese gerek olablir. . . Ülkemde ne anayasa kaldı, nede huku. . . HER ŞEYİ BOP İÇİN YAPIYORLAR. . . Lanet olsun bop unuza. . .

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title