Haberler

Yüzen Saraylar, Bodrum'daki Fuarda Tanıtıldı (2)

HALKIN ZİYARETİNE AÇILDIBodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina Bodrum'da basın açılışı yapılan Yacht Show Eurasia Fuarı, halkın ziyarete de açıldı.

HALKIN ZİYARETİNE AÇILDI

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina Bodrum'da basın açılışı yapılan Yacht Show Eurasia Fuarı, halkın ziyarete de açıldı. Açılışa Via Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Palmarina Genel Müdürü Akbulut Kahraman, Yachtshow Eurasia Direktörü Dilek Karaduman Viaport Marina Genel Müdürü Mehmet Tunç Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Mengi, Palmarina Grubu İş Geliştirme Müdürü Vagif Karınlı, Den-Tur Başkanı Alpaslan Sirkecioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Via Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, "Yacht Show ve Boat Show fuarlarımızı 2016 yılında sektörün güçlü katılımı ile başarılı bir şekilde tamamladık. Bodrum' da yapılan en büyük ve en güçlü organizasyon olan Yacht Show Fuarı'nın çok başarılı geçeceğine inanıyor, bu fuardaki partnerimiz Palmarina'ya teşekkür ediyorum. Ziyaretçilerimiz Yacht Show fuarında çok sayıda tekneyi, hem ikinci el hem de stoktan hemen teslim seçenekleriyle bulabilir, teknenizin eksiklerini güçlü ekipman ve aksesuar firmalarından tedarik edebilirler. Toplamda 340 milyon TL. tutarında teknenin sergilendiği ve 15 binden fazla ziyaretçiyi ağırlamayı hedeflediğimiz bu fuara katılım yapan ve organizasyonumuza renk katan gerek tekne gerekse ekipman firmalarımıza teşekkür eder, herkes için başarılı bir fuar olmasını dilerim" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından davetliler birlikte açılış kurdelesi kesti. Açılışın ardından davetliler fuar alanını ve tekneleri gezdi. Via Fuarcılık tarafından Palmarina Bodrum'da organize edilen, 180 tekne Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai, İngiltere, Rusya, Azerbaycan ve Türkiye'den iş adamları yatları incelemeye başladı. Yat ekipmanları ve milyon dolarlık ikinci el ve denize inmeye hazır sıfır stok yüzen servetler görücüye çıktı. Ayrıca yat ekipmanları da çok sayıda meraklıda fuara çekti. Deniz oyuncakları, navigasyon cihazları, jetski ve sürat motorlar ve tekne malzemeleri sergilendi. Fuar, 18 Haziran Pazar akşamında kadar sergi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tunç Bodrum Yacht Politika Güncel Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

Çin'in en yüksek şelalesi sahte çıktı! Şimdiye kadar boruyla su vermişler

Çin'in en yüksek şelalesi sahte çıktı! Şimdiye kadar boruyla su vermişler

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı? Kızılcık Şerbeti sezon finali bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Kınalıada plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Marmaris Cennet Adası Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi ve en güzel plajları! Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sı Fiona Harvey Netflix'e neden dava açtı? KIDEM TAZMİNATI TAVAN TUTARI NE KADAR? Kıdem tazminatı tavan kaç TL, tutar değişecek mi? Emekliler dikkat! ZORUNLU AFET SİGORTASI NEDİR, NASIL YAPILIR? Mehmet Şimşek ne açıkladı, ne dedi? Turunç Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri?
Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title