Haberler

Yüz Nakli Olan Recep Sert, Baba Olmak İçin Gün Sayıyor

Güncelleme:

Eşinin 4 aylık hamile olduğunu söyleyen Recep Sert, 5 ay sonra baba olacağını belirterek "Şu anda dünyanın en mutlu insanları bizleriz." dedi.

Bursa'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi görürken tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert baba olacak. Eşinin sosyal paylaşım sitesini bebek resimleriyle süslediğini söyleyen Recep Sert, çocuğunun cinsiyeti hakkında, 'Sürpriz olacak.' diyerek bilgi vermedi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e, Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından, 18 Temmuz 2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi, başarılı bir operasyon ile nakledildi.

HASTANE ARKADAŞLIĞI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Türkiye'de yüz naklinde 5'inci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınınca bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablası Hatice'ye refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı. Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, 'Aşkım' dediği Esma Akyurt Sert ile geçen 21 Aralık günü İnegöl'de evlendi. Recep Sert düğünden bir süre sonra, İnegöl Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş'ın desteği ile belediyenin Yeniceköy Mahallesi Ek Hizmet binasında taşeron firmada hizmetli olarak göreve başladı.

"ÇOCUĞUMUZ OLACAK"

Önce yüz ve çene nakli olan daha sonra Esma Akyurt Sert ile evlenen Recep Sert, şimdi de baba olmaya hazırlanıyor. Eşinin 4 aylık hamile olduğunu söyleyen Recep Sert, 5 ay sonra baba olacağını söyledi. "Şu anda dünyanın en mutlu insanları bizleriz." diyen Recep Sert, ismini dahi koydukları çocuklarının cinsiyetini, sürpriz olması için şimdilik söylemeyi düşünmediklerini açıkladı.

Bu arada, Recep Sert'in eşi Esma Akyurt Sert'in sosyal paylaşım sitesindeki sayfasının, son günlerde çocuk fotoğrafları ile süslenmesi dikkat çekti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Recep Sert İnegöl Akyurt Güncel Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi? Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazandı? Beşiktaş mı Trabzonspor mu, ZTK'yı kim aldı? Beşiktaş marşları: En güzel Beşiktaş sözleri ve Beşiktaşlı şarkıları nelerdir? Beşiktaş taraftar sözleri 2024 #9917 Aldatmak bu hafta yok mu?
O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500

Yorumlar (28)

işte akpnin eseri:

AKP türkiyeyi açlık sefalet içinde bıraktı...işte örnek dünya güzeli kadınlar açlıktan kurtulmak için kimlerle evlenmek zorunda kalıyor

13
42
yanıtYanıtla
antihdp:

Niye recep sert trilyonermi ??? Ne salakça yorum yapıyorsunuz azcık usturuplu yapın yorumları mantığa uysun

yanıt23
yanıt3
Budamı:

Bunlar şimdiki düşüncelerin yoksa cahiliye dönemi düşüncelerin mi?

yanıt15
yanıt1
orta_direk:

Bu yorumu yapan ancak ve ancak salak bir CeHaPe lidir. . Malesef:((

yanıt12
yanıt1
iett:

Tam bir malsin

yanıt1
yanıt0
Cem:

Bu işte bir iş var ama , Bakalım zamanla çıkar ortaya. . .

33
9
yanıtYanıtla
Xman:

Bu kadin neyin pesinde ??

36
4
yanıtYanıtla
FATMABERLINIZMIR:

Mutluluklar Allah mesut etsin yüzünüz hep gülsün insallah

24
3
yanıtYanıtla
ŞADİMobil-IOS:

Bu adamın bol parası vardır

14
12
yanıtYanıtla
cCc:

eger gercekten seviyorsa ne ala mutlu mesut yasasınlar

23
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title