Haberler

Safranbolu'nda Kediler İçin Özel Barınak

Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kedilerin soğuktan telef olmasını engellemek için belediye tarafından sokaklara tarihi Safranbolu evi görünümünde kulübeler yerleştirildi.

Yurtta kış- Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, kedilerin soğuktan telef olmasını engellemek için belediye tarafından sokaklara tarihi Safranbolu evi görünümünde kulübeler yerleştirdi- Belediye Başkanı Aksoy: - "Kış aylarının soğuk havalarından sokakta kalan hayvanları koruyoruz" Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kedilerin soğuktan telef olmasını engellemek için belediye tarafından sokaklara tarihi Safranbolu evi görünümünde kulübeler yerleştirildi.Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin 2013 yılında uygulamaya konulduğunu, her yıl aynı hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.Kedi evlerini şehrin muhtelif yerlerine koyduklarını ifade eden Aksoy, farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.Kedilerin yeme içme ihtiyaçlarını Safranbolu halkının sahiplendiğini vurgulayan Aksoy, "Böylelikle Safranbolu'da bütün canlılar için hizmetlerimiz devam ediyor. Safranbolu'nun dağlık alanlarında hayvanlar için besleme yemleri veriyoruz. Tedavi ünitesi oluşturduk. Kedilerimiz için evler yaptık. Kedilerimizin de birer evi var. Kış aylarının soğuk havalarından sokakta kalan hayvanları koruyoruz" diye konuştu. -Yurtta kış

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Aksoy Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title