Haberler

Uyarı bu kez bakandan geldi! Sıcaklıklar artıyor, bazı illerde termometreler 30 dereceyi görecek

Güncelleme:

Bazı illerde sıcaklıkların yarından itibaren 30 derecenin üzerine çıkacağını bildiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki özellikle yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yurt genelinde yarından itibaren artması beklenen sıcaklıkların bazı illerde 30 derecenin üzerine çıkacağını bildirdi.

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üstünde seyretmesinin beklendiğini aktardı.

YAŞLILAR VE KRONİK RAHATSIZLIĞI OLANLAR DİKKAT!

Özhaseki paylaşımında şunları kaydetti: "Bazı illerimizde sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkması öngörülmekte. Özellikle yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün verileri doğrultusunda dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyorum. Bununla birlikte doğal oksijen kaynağımız olan ormanlarımızda da havaların ısınmasıyla beraber herhangi bir yangın olmaması için tüm vatandaşlarımızın duyarlı hareket etmelerini bekliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

İklim Değişikliği Mehmet Özhaseki Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Mehmet :

Bazı iller bakanmı açıklamadı illeri yoksa siz mi yazmayı unuttunuz

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title