Haberler

Yüksek Sadakat grubu arabalı konserde sevenlerini coşturdu

Güncelleme:

Yüksek Sadakat grubu arabalı konserde sevenlerini coşturdu Türk rock müziğinin sevilen gruplarından "Yüksek Sadakat" Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen arabalı konserle hayranlarını coşturdu.

Yüksek Sadakat grubu arabalı konserde sevenlerini coşturdu

KOCAELİ - Türk rock müziğinin sevilen gruplarından "Yüksek Sadakat" Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen arabalı konserle hayranlarını coşturdu.

Ünlü Türk tock grubu "Yüksek Sadakat" Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir AVM'nin otoparkında düzenlenen arabalı konserde sevenleriyle buluştu. İzmit Belediyesi tarafından 30 Ağustos programı kapsamında gerçekleşen arabalı konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Korona virüs salgını önlemleriyle birlikte sosyal mesafeye uygun bir şekilde konseri araçları içinden takip eden vatandaşlar, Yüksek Sadakat grubunun seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik ettiler. Konser sırasında kısa bir konuşma yapan Yüksek Sadakat grubunun solisti Kenan Vural, düzenlenen program için İzmit Belediyesi'ne teşekkürlerini ileterek konsere katlan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde araçları içindeki vatandaşlar, zaman zaman korna çalarak Yüksek Sadakat grubunun söylediği şarkıların coşkusuna ortak oldu. 2 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Yüksek Sadakat grubu konser için alanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek konseri sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüksek Sadakat Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title