Haberler

Yolcu Rahatsızlanınca Emirates Uçağı Acin İniş Yaptı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinden Glasgow'a giden Boeing 777 tipi Emirates Havayolları'nın uçağında bir yolcu Türkiye hava sahasındayken rahatsızlandı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinden Glasgow'a giden Boeing 777 tipi Emirates Havayolları'nın uçağında bir yolcu Türkiye hava sahasındayken rahatsızlandı. Bunun üzerine uçak Atatürk Havalimanı'na acil inmek zorunda kaldı.

Emirates Havayolları'nın Boeing 777 tipi uçak, İskoçya'nın Glasgow kentine gitmek üzere yerel saatle 07: 51'de Dubai Havalimanı'ndan kalkış yaptı. EK27 sefer sayılı A6-EGL kuyruk tescilli uçakta bulunan bir yolcu Türkiye hava sahası üzerinde rahatsızlanınca pilot Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile bağlantıya geçti ve acil iniş istedi. İnişe geçen uçağa öncelik verilerek Emirates uçağı saat 10: 00'da Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Rahatsızlanan yolcu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Glasgow Türkiye Boeing Dubai Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title