Haberler

Yılın Yıldızları" Ödülleri Sahiplerini Buldu

* Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen "Yılın Yıldızları Ödül Töreni" de 32 kategoride ödüller sahiplerini buldu.

* Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen "Yılın Yıldızları Ödül Töreni" de 32 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl 14.'sü düzenlenen ödül töreninde sanat, spor, ekonomi ve siyaset dünyasından önemli isimleri bir araya geldi.

Haber: Mehmet AKTARAN / İstanbul DHA

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen ödül töreninde 32 kategoride ödüller sahiplerini buldu.Törende konuşma yapan Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, öğrencilere Türkiye için çok çalışmaları gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Sizler de işleriniz de geleceğin yıldızı olarak güzel işler yaparsanız bu ülke ayakta durur, bu toprakların kaderi olarak mağdurun, mazlumun yanında durur"

Ödüle layık görülen isimler ise şunlar oldu: En beğenilen iş kadını: Güler Sabancı, en beğenilen iş adamı: Murat Ülker, en beğenilen erkek şarkıcı: Mabel Matiz, en beğenilen kadın şarkıcı: Sıla, en beğenilen müzik gurubu: ATHENA, en beğenilen ekonomist: Cüneyt Başaran, en beğenilen erkek tiyatro oyuncusu: Mert Fırat, en beğenilen kadın tiyatro oyuncusu: Aslı Enver, en beğenilen tiyatro oyunu: Guguk Kuşu, en beğenilen sinema filmi: Bana Masal Anlatma, en beğenilen erkek sinema oyuncusu: Burak Özçivit, kadın sinema oyuncusu: Fahriye Evcen, en beğenilen dizi filmi: Diriliş Ertuğrul, en beğenilen dizi film oyuncusu: Barış Arduç, en beğenilen kadın dizi film oyuncusu: Elçin Sangu, en beğenilen şov programı: Güldür Güldür Show, en beğenilen spor programı: yüzdeyüz Futbol, en beğenilen sabah haber programı: İrfan Değirmenci ile Günaydın, en beğenilen haber spikeri: Nazlı Çelik, en beğenilen kültür sanat programı: Güneri Civaoğlu ile Şeffaf Oda, en beğenilen TV kanalı: TV8, en beğenilen şirketi: Koç Holding, en beğenilen reklam filmi: Hopi-Boyner, en beğenilen gazetesi: Hürriyet, en beğenilen yazarı: Zülfü Livaneli, en beğenilen dergisi: National Geograpic, en beğenilen köşe yazarı: Yılmaz Özdil, en beğenilen sosyal sorumluluk projesi: Darüşşafaka - Olmasa da olur, en beğenilen sivil toplum kuruluşu: TSK Mehmetçik Vakfı, en beğenilen radyo kanalı: Power FM, en beğenilen radyo programı: Matrax.

Tv8'e verilen ödülü alan Acun Ilıcalı, gençlere tavsiyelerde bulunduğu konuşması sırasında, anlattıklarıyla salondaki davetlileri güldürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa İstanbul Tv8 Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title