Haberler

Yıldıztekin Hemşerilerinden Destek İstedi

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nin Organize Ettiği Kahvaltı Programı Önceki Gün Dernek Lokalinde Gerçekleşti.

Kahvaltıya katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday adaylığı çalışmasını sürdüren Gencay Yıldıztekin hemşerilerinden destek istedi.

DERNEK BAŞKANLARI KATILDI

Karamürsel Erzurumlular Derneği lokalinde verilen kahvaltı programına Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon (KEDFE) Başkanı Muhammet Şık, Vakıf Başkanı Azmi Cihat Hatiploğlu, federasyonun kurucu başkanlarından AK Parti Kocaeli milletvekili aday adaylarından olan Gencay Yıldıztekin, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Erzurumlular Derneği Gölcük Başkanı Cumhur Acar, Erzurumlular Derneği Başiskele başkanı Mehmet Ali Hasdemir, Erzurumlular Derneği Dilovası Başkanı Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıdık Topal, federasyon başkan vekili Zafer Yıldırım, Şener Doğan ile birlikte kahvaltı programında ev sahibi olarak Karamürsel Erzurumlular Derneği Başkanı Bünyamin Kaplan ve yönetimi hazır bulundu.

YILDIZTEKİN DESTEK İSTEDİ

Verilen kahvaltı programında bir konuşma yapan Karamürsel Dernek Başkanı Bünyamin Kaplan, "Erzurumlular kahvaltı verince coşkusu da büyük olur. Bu gün aramızda federasyon yetkilileri ile dernek başkanlarımızda var. Bu güzel günde verilen kahvaltı programına katılan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Karamürsel Erzurumlular Derneği lokalinde verilen kahvaltı programına katılan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu kurucu başkanı olan ve 12 Haziran günü yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Gencay Yıldıztekin, "Bu gün aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum. Biziler Kocaeli'nde yaşayan Erzurumlular olarak gelenek ve göreneklerimizi yaşadığımız ortamda en iyi şekilde ortaya koyuyoruz. Önümüzde genel seçimler var. Erzurumlu arkadaşlarımızın sesini mecliste de duyurmak adına ilimizden milletvekilliğine aday adayı oldum. Olur, olmaz ancak olursa yararı olur. Bizler zaten birlik ve beraberlik içindeyiz. Bu alanda da dik duruşumuzu ortaya koymuş oluruz. Desteklerinizi bekliyorum" dedi.

PLAKET VERİLDİ

Kahvaltıda konuşan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon başkanı Muhammett Şık, "Bir arkadaşımızın aramızdan çıkıp ben milletvekili aday adayı oldum demesi bizleri mutlu eder. Bizim sesimiz olacağı inancıyla desteğimiz onunladır ancak bizlerin tek hedefi vardır oda yaşadığımız yerde gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaktır" dedi. Konuşmaların ardından Karamürsel Erzurumlular derneği başkanı Bünyamin Kaplan, federasyon başkanı Mahmut Şık'a, kurucu başkan Gencay Yıldıztekin'e, vakıf başkanı Azmi Cihat Hatipoğluna ve diğer önemi konuklarına plaket vererek kahvaltı programlarına iştirak ettikleri için teşekkür etti. Program sonunda kahvaltıya katılan halk ozanları atışmaları ile konukları eğlendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title