Haberler

Yıldırım'da Asfalt Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yıldırım Belediyesi tarafından yollar asfaltlanıyor. Yaz aylarında ağırlık verilen asfalt çalışmaları sonrasında 2013 yılında toplam 106 bin ton asfalt döküldüğünü belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Ağırlıklı olarak yaz aylarında gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmaları ile bu yıl 106 bin ton asfalt döküldü" dedi.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Başkan Keskin, amaçlarının daha güzel bir Yıldırım yaratmak olduğunu söyledi. 2013 yılı başından bugüne kadar kaplama, yama ve robot ile yapılan yama işlemi sonrasında 106 bin ton asfalt döküldüğünü anlatan Keskin, "Her yılın başında yaptığımız planlar doğrultusunda ilçemizde asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu dönem içinde vatandaşlarımızın da isteklerine anında cevap vermeye çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm, sosyal belediyecilik, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıktığımız projelerimizle ülke genelinde Yıldırım bir numara. Amacımız her alanda ilçemizi örnek bir konuma getirmek " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgen Keskin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title