Haberler

Yıldırım Belediyesi 117 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Güncelleme:

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırımlı ihtiyaç sahibi 117 çocuğu geçtiğimiz hafta sünnet ettirerek, hafta sonu Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde eğlence düzenledi.

Yıldırım Belediyesi'nde Toplu Sünnet Şöleni gerçekleştirildi. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin olmak üzere Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sünnet şöleninde, çocuklar gönüllerince eğlendi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Sünnet erkekliğin ilk adımı, bugün burada 117 sünnet ettirilen çocuğumuzun eğlencesinde bir araya geldik. Bir süre önce hastanede sünnet ettirilen çocuklarımızın güzel ve mutlu günlerini görmek bizleri çok gururlandırır. Umarım, tüm gençlerimiz gelecekte mesleklerini ellerine almış, hayırlı bireyler olurlar" diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in çocuklara çeşitli hediyeler dağıttığı şölende, Hak Aşıkları İlahi Grubu üyelerinin ilahi şarkılar seslendirdiği konserde semazenlerin gösterisi de herkesin beğenisini kazandı. Osmanlı macunu ile pilav ve ayran ikramının yapıldığı şölende sünnet çocukları ve aileleri bol bol eğlenerek Başkan Keskin'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgen Keskin Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title