Haberler

Yeni Meclisten Birlik Mesajı

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından üyelerle ilk meclis toplantısını yaptı. Mehmet Kanar, hep birlikte bu dönemde yapılacak hizmetlerle güzellikleri çoğaltacaklarını söyledi. Nüfusu 100 bini aşan Mustafakemalpaşa'nın mecliste 31 kişiyle temsil edileceğini kaydeden Başkan Mehmet Kanar, "Geçmiş yıllarda şehrimizde görev yaparak, taş üstüne taş koyan başkanlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Dinamik ve heyecanlı bir kadroyla ilçemize her alanda katkı koymak için yola çıktık. Bursa Büyükşehir ile bütünleşerek, fırsatları koruyarak önemli projeleri hayata geçireceğiz. Ortak akıl ilçenin menfaatlerinde birleşmeli ve bu yönde ilerlemelidir. Bu hassasiyetin bütün meclis üyelerimizde olacağına inanıyor, yeni dönemin hizmet yılı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Meclis Üyesi Nuray Laçiner, MHP Meclis Üyesi Ahmet Beygirci ve İYİ Parti Meclis Üyesi İsa Söğüt ise grupları adına yaptıkları konuşmalarda, yeni meclisin örnek iş birliği sergileyerek, uyumlu çalışmalarla halkın hizmetinde olacağını dile getirdi.

Toplantıya misafir olarak katılan önceki dönem Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da meclise hitaben yaptığı konuşmada, 5 yıl süreyle görev yapacak olan meclis üyelerine başarılar diledi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü ilk toplantıda, meclis başkan vekilleri, encümen üyeleri, katip üyeler ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Mehmet Kanar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title