Haberler

Yeni Düzenleme ile Gediz Kavşağındaki Sıkışıklık Azalacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Gediz Kavşağında bayram sürecinde yaşanılabilecek trafik sıkışıklıklarının önlenmesi amacıyla başlattığı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Gediz Kavşağında bayram sürecinde yaşanılabilecek trafik sıkışıklıklarının önlenmesi amacıyla başlattığı düzenleme çalışmaları tamamlandı. Trafik güvenliğinin ve konforunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların ardından Gediz Kavşağı yeni haliyle ulaşıma açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, günde yaklaşık 30 bin aracın kullandığı Gediz Kavşağı'nda başlattığı düzenleme çalışmalarını tamamladı. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ile Ulaşım Daire Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında yeni bir yol açılarak çevre yoluna bağlantısı sağlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, "Bayram süresince Gediz Kavşağında oluşabilecek sıkışmaların önüne geçilebilmesi amacıyla düzenleme çalışmasını başlatmıştık. Bu kapsamda Karayolları'nın sorumluluk alanında olan Gediz Kavşağı'nda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla bir tali yol açtık. Trafik güvenliği ve konforunun sağlanması amacıyla İstanbul istikametinden, İzmir istikametine giden bölümde yapılan çalışmayla yaşanılabilecek sıkışmaların en aza indirgemeyi hedefliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gediz Politika Güncel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title