Haberler

Yemekler Evlerde Hazırlandı İftar Sokakta Yapıldı

Güncelleme:

AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı Ramazan ayının ilk gününden beri her gün kurduğu gönül sofrasını bu kez Osmangazi Mahallesi'nde kurdu.

Hanımların evlerinde kendi elleriyle yaptığı yemeklerle oluşturulan "Gönül Sofrası"nda vatandaşlar hep birlikte orucunu açtı. AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler'in ev sahipliği yaptığı "Gönül Sofrası"na AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcıları Atilla Kaya ve Ahmet Kurtuluş ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Bayraklılı hanımların evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları birbirinden güzel yemekleri ise vatandaşlara AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, eşi Serpil Akay ve AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler dağıttı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, anlamlı ev sahipliğinden dolayı Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler'e, hazırladıkları yemeklerle paylaşmanın güzelliğini sergileyen hanımlara ve gönül sofrasına eşlik eden vatandaşlara teşekkür etti. İl Başkanı Akay, "Ramazan ayının ilk gününden beri her akşam gönül sofralarında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ekmeğimizi ve sevgimizi paylaştık. Bayraklı ilçemizde de bu sevgi paylaşımını yaşadığımız için mutluyuz." dedi.

AK PARTİ HERKESİN GÖRÜŞÜNE DEĞER VERİR

Bayraklı İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen, Osmangazi Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftarın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler, ilçede bulunan bazı sivil toplum kuruluşlarını ve evleri ziyaret ettiler. Bayraklı Muhittin Erener Mahallesi'nde bulunan Öz Sivaslılar Derneği'ni ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay burada coşkuyla karşılandı. Dernek Başkanı Erdoğan Bayındır, dernekleri hakkında bilgi verirken, "Şimdiye kadar AK Parti' den başka hiçbir siyasi parti temsilcisi kapımızı çalmadı.

Bizleri hatırladığınız için teşekkür ederiz." dedi. İl Başkanı Akay ise, "Biz hiç kimseyi unutmayız. AK Parti sizsiniz, siz AK Parti'siniz. AK Parti sizin kendi partiniz. AK Parti herkesin görüşüne değer verir. İzmir'de herkesin görüşüne değer veren, herkesi kapsayan bir yerel yönetim anlayışına kavuşmamıza az kaldı. İnşallah o zaman hep birlikte yaşadığımız kenti güzelleştirmek adına ortak çalışmalar yapacağız, daha sık buluşacağız. Sivil toplum kuruluşlarının ve kanaat önderlerinin görüşleri bizim için çok önemli." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Bayraklı Ak Parti İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title