Haberler

Yazar, Eğitmen Firdevs Akkaya kimdir?

Güncelleme:

Yazar, Eğitmen Firdevs Akkaya, 6.05.1980 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Eskişehir'de tamamlayan Firdevs Akkaya, müzik dersleri vermiş, özel bir üniversitede eğitimine devam etmektedir.

Yazar, Eğitmen Firdevs Akkaya, 6.05.1980 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Eskişehir'de tamamlayan Firdevs Akkaya, müzik dersleri vermiş, özel bir üniversitede eğitimine devam etmektedir.Bireysel gelişimi ile ilgili birçok eğitim alarak doğuştan sahip olduğu psişik güçleri ve spritüal alanda zihinsel, ruhsal ve bedensel enerjinin farkındalıkları ile ilgili kendini geliştiren Firdevs Akkaya, işinin geniş yelpazesinde duru görü yeteneğiyle önemli belgeler ödüller ve sertifikaları almıştır.

PROFESYONEL DANIŞMANLIK YAPIYOR

2020 yılında kurduğu Firdevs Akkaya Danışmanlık Merkezi'nde profesyonel danışmanlık yapan Firdevs Akkaya, birçok yaşam merkezlerinde eğitimler, seminerler, kamplar, Workshoplar düzenlenmiştir ve halen daha devam etmektedir. Eğitimlerine kendi ofisinde danışanları ile devam eden Firdevs Akkaya bioenerji, duygu ve düşüncelerin gelişimi nefes çalışmaları duygusal özgürleşme teknikleri ve farkındalık çalışmaları eğitimleri ile danışanlarıyla olumlu sonuçlar almaktadır. Firdevs Akkaya, televizyon programları ve radyo yayınları yaparak bilgi ve birikimini insanlar ile paylaşmaktadır.

AYNI ZAMANDA SANATÇI

Firdevs Akkaya aynı zamanda sanatçıdır. Single çalışmalarıyla müzik yolunda ilerleyen Akkaya, Cihangir Müzik Topluluğu Korosu'nun kurucusu olup, koro şefliğine devam etmektedir. Firdevs Akkaya, Kültür Bakanlığına bağlı bir yazardır. Ey Can isimli kitabın yazarı olan Firdevs Akkaya kitaptan gelen tüm geliri depremzedelere bağışlamıştır.

Firdevs Akkaya'nın uzmanlık alanları şunlardır;

Bioenerji uzmanı

Eğitmen

Astrolog

Yoga eğitmeni

Spiritüel danışman

Reiki master teacher

Nefes Koçu

Yaşam koçu

NLP uzmanı

İlişki koçu

EFT uzmanı

Sufizm Kişisel Gelişim

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eskişehir Güncel Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı?
Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title