Haberler

Yaylada Mahsur Kalan 3 Kişi Kurtarıldı

ANTALYA'nın Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Göktepe Yaylası'nda mahsur kalan 3 kişi, sabaha karşı kurtarıldı.

ANTALYA'nın Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Göktepe Yaylası'nda mahsur kalan 3 kişi, sabaha karşı kurtarıldı. Sülek Yaylası'nda mahsur kalanları kurtarmak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Manavgat'ın Belenobası Mahallesi'nde oturan Savaş Balkan, Şükrü Atalay ve Şaban Gün ile birlikte hafta sonunu geçirmek için cumartesi sabahı Akseki'ye bağlı Göktepe Yaylası'ndaki evine gitti. Bölgede dün etkili olan kar yağışı nedeniyle dönemeyen Savaş Balkan, Şükrü Atalay ve Şaban Gün mahsur kaldı. Savaş Balkan'ın cep telefonuna ulaşamayan babası Hüsnü Balkan ve kardeşi Nuh Balkan, Göktepe Yaylası'na ulaşımın daha kolay olduğu Konya'nın Bozkır İlçesi'ne giderek yetkililere haber verdi. Bozkır'dan AFAD ve jandarma ekipleri yaylaya ulaşıp mahsur kalanları kurtarmak kepçeyle yola çıktı.

GÜNDOĞMUŞ'TAN GELEN EKİPLER KURTARDI

Olayın haber verilmesiyle yaylaya daha yakın olan Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nden AFAD, Büyükşehir Belediyesi ve jandarma ekipleri de bölgeye hareket etti. Gündoğmuş'tan çıkan ekipler mahsur kalan 3 kişiyi, saat 03.00 sıralarında ulaşarak kurtardı.

Dönüş yolunda Bozkır'daki ekiple birlikte kepçeyle yaylaya doğru giden Hüsnü Balkan ve Nuh Balkan ile karşılaşan ekipler, onları da alarak döndü. Savaş Balkan, Şükrü Atalay ve Şaban Gün sabah saatlerinde Belenobası Mahallesi'ndeki evlerine geldi.

SÜLEK YAYLASI'NDA KALANLARI KURTARMA ÇALIŞMASI

Diğer yandan Akseki'ye bağlı Sülek Yaylası'nda mahsur kalanları kurtarmak için ekipler dün gece kepçeyle harekete geçti. Yolda kepçenin arızalanması nedeniyle kurtarma çalışması sabah bırakıldı. Bu sabah saatlerinde kepçenin tamir edilmesiyle Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve jandarma ekipleri mahsur kalanları kurtarmak için yeniden yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, mahsur kalanları kurtarmak için yaylaya hareket ettiklerini söyledi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Göktepe Bozkır Akseki Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title