Haberler

Yavru sincap hayata tutunamadı

Güncelleme:

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde annelerini kaybetmiş halde bulunan ve Doğa Koruma ve Milli Parklar tedavi altına alınan yavru sincaplardan bir tanesi hayata tutunamadı.

Yavru sincap hayata tutunamadı

DÜZCE - Düzce'nin Akçakoca ilçesinde annelerini kaybetmiş halde bulunan ve Doğa Koruma ve Milli Parklar tedavi altına alınan yavru sincaplardan bir tanesi hayata tutunamadı.

Akçakoca ilçesinde annelerini kaybetmiş halde geçtiğimiz aylada bulunan yavru sincaplar Doğa Koruma ve Milli Parklar tarafından koruma altına alınmıştı. Vatandaşların önerisi ile yavru sincaplara Fındık ve Fıstık isimlerini verilmişti. Adeta bebek gibi bakılan ve tedavileri süren sincaplardan Fındık yapılan tüm müdahaleye ve bakıma rağmen hayatını kaybetti.

Ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde Fıstık ise hayata tutundu. Koruma altındaki paylaşan Doğa Koruma ve Milli Parklar Fıstığın koşup oynamaya başladığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Akçakoca Düzce Hayvanlar Çevre Doğa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title