Haberler

Yaşlı çiftin balkondan atıldığı iddiası

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce evlerinin ikinci kattındaki balkonundan atılması sonucu ölen İbrahim Kurtoğlu'nun torunu Ümit Kurtoğlu, dedesi ve babaannesi...

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce evlerinin ikinci kattındaki balkonundan atılması sonucu ölen İbrahim Kurtoğlu'nun torunu Ümit Kurtoğlu, dedesi ve babaannesinin evlerine girerek para isteyen kişilerce, darp edildikten sonra balkondan atıldığını söyledi.

İbrahim Kurtoğlu'nun cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Adli tıp önünde bekleyen İbrahim Kurtoğlu'nun torunu Ümit Kurtoğlu, AA muhabirine, dedesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını, Aydın Devlet Hastanesi'nde yatan babaannesi Emine Kurtoğlu'nun ise sağlığına kavuşması için dua ettiklerini söyledi.

Babaannesiyle görüşen yakınlarından olayı öğrendiklerini bildiren Ümit kurtoğlu, kapıyı çalan ve eve zorla giren kişilerin İbrahim Kurtoğlu'nu parasını istediklerini belirterek "Parasını almak için dedemi darp etmişler. Ardından dedemi ve babaannemi balkondan atmışlar" dedi.

Faillerin biran önce bulunmasını ve cezalandırılmasını istediklerini dile getiren Kurtoğlu, "Dedemlerin evine 3 hafta önce 'bohçacı' olarak adlandırılan kişiler geliyor ve bin lira parasını çaldı. Hayatı boyunca ilk renkli televizyonunu 3 ay önce aldı, bunu da geçtiğimiz günlerde yine hırsızlar çaldı. Art arda yaşanan bu hırsızlıklarla ilgili şikayetçi oldular ama yakalanmadıkları gibi, önleyici tedbir de alınmamış" diye konuştu.

Kurtoğlu, dedesiyle 2 gün önce telefonla görüştüğünü, bayramda ziyarete gitmeyi ve üç aylık bebeğini ilk göstermeyi istediğini, olay karşısında yıkıldıklarını anlattı.

Cenazeyi teslim alan yakınları, daha sonra Kuyucak ilçesi'ne yola çıktı.

- Olay

Kuyucak ilçesi Başaran beldesinde iki katlı evde yaşayan İbrahim (93) ve Emine Kurtoğlu (75) çifti, komşuları tarafından bina önünde yerde yatarkan bulunmuştu. Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri İbrahim Kurtoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirlerken, yaralı durumdaki Emine Kurtoğlu'nu ise hastaneye kaldırmıştı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, çiftin evlerine hırsızlık amacıyla girdikleri sanılan kişiler tarafından balkondan atıldığı ileri sürüllüştü.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Kurtoğlu Adli Tıp Kurumu Kuyucak İzmir Politika Güncel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu?
İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title