Haberler

Yaralı Astsubay Yoğun Bakımdan Çıktı

ay önce kimlik kontrolü yaptığı kişilerin saldırısına uğrayan 39 yaşındaki Jandarma Astsubay Şahin Çınar, yoğun bakımdan çıktı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Hisarçandır köyü yakınlarında dört

ay önce kimlik kontrolü yaptığı kişilerin saldırısına uğrayan 39 yaşındaki Jandarma Astsubay Şahin Çınar, yoğun bakımdan çıktı. Çınar'ın doktoru Doç.Dr. Mahmut Akyüz, hastanın şuurunun tam olarak açılmadığını ancak yakınları gelince gülümsediğini söyleyerek, "GATA ile yazışmalar devam ediyor. Hastamızı yakın zamanda fizik tedavi için helikopterle GATA'ya göndereceğiz" dedi.

Konyaaltı ilçesi Hisarçandır köyü yakınlarında 02 Eylül 2011'de meydana gelen olayda, Uzman Çavuş İsmet Polat ile birlikte devriye görevi yapan Astsubay Şahin Çınar, akşam saatlerinde şüphelendikleri iki kişiye kimlik kontrolü yapmak istemişti. Şahıslar kimlik göstermeyerek, Şahin Çınar'ı başından, İsmet Polat ise ayağından yaralanmıştı. Saldırganlar olayın ardından Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Özel Harekat polislerinin düzenlediği ortak operasyonla Hatay'da yakalandı.

Olayda ağır yaralanan Astsubay Başçavuş Şahin Çınar, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım

Servisi'nde uzun süre tedavisine devam edilmişti.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Geçen günlerde yoğun bakım servisinden çıkarak fizik tedavi için normal servise alınan Şahin Çınar'ın durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini söyleyen Akdeniz Üniversitesi Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mahmut Akyüz, merminin kafanın sol tarafından girdiği için vücudun sol bölgesinde felcin devam ettiğini söyledi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Doç. Dr. Mahmut Akyüz konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hastamız 4 ay önce bir ateşli silah yaralanması geçirmişti. O zaman ameliyatlar yapıldı. İlk geldiğinde genel durumu çok kötüydü. Tedavileri devam ediyor. Hastamız 1 ay önce, beynindeki şişme ve kanamalara yönelik tedaviler yapıldıktan sonra servise alındı. Gözlerini açıyor, etrafa bakıyor. Sıvı gıdaların ardından yemek yemesi kısmen yeterli düzeye geldi. Rehabilitasyon programı için hazırlıklarına başladık. Türk Silahlı

Kuvvetleri ile konuşup rehabilitasyon için Gülhane Askeri Tıp Akademisi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmet Polat Konyaaltı Antalya Eylül Politika Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title