Haberler

Yan Yana Gömüldüler

Çanakkale'de cinnet getirip dört aylık hamile eşini ve 2.5 yaşındaki oğlunu öldüren baba ailesiyle yan yana gömüldü.

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde cinnet getiren ve intihar eden röntgen teknisyeni Serkan Sevinç (34) ile öldürdüğü dört aylık hamile eşi Türkan Sevinç (33) ve 2.5 yaşındaki oğulları Deniz Ege, toprağa verildi. Serkan Sevinç'in geçen Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık işine girdiği ve buradan kaynaklanan borçları nedeniyle cinnet getirdiği öne sürüldü.

Ezine İlçesi Gazi Mahallesi Caner Apartmanı üçüncü katında oturan ve Ezine Devlet Hastanesi'nde röntgen teknisyeni olan Serkan Sevinç, aynı hastanede hemşire olan eşi Türkan ve oğlu Deniz, yakınlarının polise haber vermesiyle önceki gün (cumartesi) evlerinde ölü bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Serken Sevinç'in oğlunu bebek yatağında, eşini de yatak odasında bıçaklayarak öldürdükten sonra aynı bıçakla bileklerini ve kendi boğazını kestiği belirlendi. Serkan Sevinç'in, bıraktığı intihar notunda borçları nedeniyle çaresiz olduğunu ve ailesini öldürmek zorunda kaldığını belirterek, 'Canlarını aldım, şimdi rahatladımö diye yazdığı ortaya çıktı. Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerden sonra üç cenazeyi Serkan Sevinç'in babası Hayati Sevinç (63) teslim aldı. Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü'nden emekli olan Hayati Sevinç, 'Acımız büyük. Böyle bir olay nasıl yaşandı anlam vermek, fikir yürütmek mümkün değil. Oğluma, gelinime ve torunuma son görevimi yapıyorumö dedi. Cenazeler, Sevinç ailesinin memleketi olan Ayvacık İlçesi'ne getirildi. Pazaryeri Camisi'nde başta Ayvacık'ın AK Parti'li Belediye Başkanı Ünal Şahin olmak üzere ilçenin ileri gelenleri Türkan Sevinç'in babası Nazmi Güler'e (58) ve Serkan Sevinç'in babası Hayati Sevinç'e başsağlığında bulundu.

'ANLAM VEREMEDİKö

Serkan Sevinç'in mesai arkadaşları da, 'O dünyalar tatlısıydı. Sevecen, şen, şakrak biriydi. Pozitif enerjisi etrafına yansırdı. Bu cinnet anına nasıl geldi, anlam veremiyoruzö dedi. Sevinç çiftinin yakınlarını yalnız bırakmayan Ezine Devlet Hastanesi çalışanları gözyaşlarını tutamadı. Serkan Sevinç'in yakınları da, 'Arabası, evi ve adına kayıtlı bir kamyonu vardı. Borçlarını karşılayacağına inandığımız bu mal varlıklarını satıp neden çareyi bulmadığına anlam veremiyoruzö diye konuştu. Ailenin bazı akrabaları da Serkan Sevinç'in borcunun iddia edildiği gibi 250 bin lira olmadığını savundu.

Cenazeler, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe kabristanında anne Türkan Sevinç solda, baba Serkan Sevinç sağda ve 2.5 yaşındaki Deniz Ege ortada olacak biçimde defnedildi.

BORÇ KURBANLIKLA BAŞLADI, ARABA ALIM SATIMI İLE BÜYÜDÜ

Maddi bir sıkıntısı bulunmayan Serkan Sevinç'in geçen Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık işine girdiği ve çok sayıda hayvan satın alarak tanıdığı çiftçilere borçlandığı öne sürüldü. Hayvan satışından istediği karı elde edemeyen Sevinç'in, borcunu araba alıp satarak kapatmaya çalıştığı, bunda da başarılı olamayınca tefecilerden borç aldığı iddia edildi. Sevinç'in durumu eşinden de gizlediği belirtildi.

Sevinç'in intihar ettiği evinin önünde park halindeki E-200 model Mercedes marka otomobilini 20 Ocak Cuma günü Ezine İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir uzman çavuşa sattığı ve 'devir işlemini 23 Ocak Pazartesi yaparızö dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Çanakkale Deniz Ege Ezine Politika Güncel Haberler

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü verip veriştirdi! İbrahim Tatlıses, kendisine kötülük yapan 3 arkadaşını afişe etti

Bayram günü verip veriştirdi! İbrahim Tatlıses, kendisine kötülük yapan 3 arkadaşını afişe etti

Rusya'da rehine krizi! DEAŞ'lı 6 mahkumun öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

Rusya'da rehine krizi! DEAŞ'lı 6 mahkumun öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title