Haberler

Yalova'da gençlere yönelik futbol akademisi kuruldu

Güncelleme:

Yalova'da faaliyet gösteren karbon elyaf üreticisi DowAksa ile Yalovaspor, sponsorluk anlaşması kapsamında kulüp bünyesinde gençlere yönelik futbol akademisi kurdu.

Yalova'da faaliyet gösteren karbon elyaf üreticisi DowAksa ile Yalova spor, sponsorluk anlaşması kapsamında kulüp bünyesinde gençlere yönelik futbol akademisi kurdu.

DowAksa, Yalovalı gençleri spora teşvik edecek çalışmalarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. 6-13 yaş aralığındaki çocuklar için kurulan Yalova spor Futbol Akademisi faaliyete başladı. Çocuklara hizmet verecek akademi, çocukların spor yaparak sağlıklı büyümelerini ve sosyal bir ortamda eğlenerek futbol öğrenmelerini sağlayacak. Ayrıca Yalovaspor A takımına yeni yetenekler yetiştirerek Türk futboluna genç oyuncu kazandırmayı hedefleyecek.

"MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, futbol akademisine sunduğu destek dolayısıyla DowAksa yöneticilerine teşekkür etti. Futbol akademisinin Yalova için önemine değinen Tuna, "A takıma verdiğimiz önemden daha da fazlasını artık altyapıya da veriyoruz. Bu nedenle DowAksa'nın desteğiyle futbol akademimizi kurduk. Bundan sonra önceliğimiz altyapı olacak. A takımda en az 5-6 tane Yalovalı sporcu olması gerekiyor. Yalova'da yetiştirdiğimiz oyuncuları Türk futboluna kazandırmak gayemiz. Milli sporcular yetiştirebilen bir yapıya kavuşmak istiyoruz" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalovaspor Yalova Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title