Haberler

Yalova Belediye Başkanı Salman: Bonzai Belasıyla Boğuşuyoruz

YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Yeşilay Derneği'nin düzenlediği 'Uyuşturucuyla Mücadele' toplantısına katıldı.

YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Yeşilay Derneği'nin düzenlediği 'Uyuşturucuyla Mücadele' toplantısına katıldı. Başkan Salman, "Bonzai denen illet ilkokul seviyesine kadar indi, ulaşılması kolay hale geldi. Bir belayla boğuşuyoruz ve bunu elbirliği ile yok etmek zorundayız" dedi.

Uyuşturucuyla Mücadele konulu toplantı, Uygulama Oteli'nde yapıldı. Toplantıya Başkan Salman'ın yanı sıra Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Güler Alkan ve amatör spor kulüp başkanları ile yöneticileri katıldı. Yalova'ya karşı sorumluluklarının olduğunu belirten Başkan Salman, şöyle dedi:

"Bu kente ve bu kentin insanlarına karşı yükümlülüklerimiz var. Bunu hayata geçirme bunu insanların lehine döndürme adına toplandık. Tabii Yeşilay Derneği'nde şu var. Kötü alışkanlıkların önüne geçme ve mümkünse kökünü kazımak. Uyuşturucu sorununun önüne geçmek yine bizlere düşen bir sorumluluktur. Uyuşturucu öyle bir hale geldi ki eskiden çok pahalıydı ve ulaşılması zordu. Sigara alkol kolaydı ama uyuşturucuya ulaşılması neredeyse imkansızdı. Ama şimdi gelin görün ki, bonzai denen illet ilkokul seviyesine kadar inmiş, ulaşılması kolay hale gelmiştir. Bir belayla boğuşuyoruz ve bunu elbirliği ile yok etmek zorundayız."

'ROMAN VATANDAŞLARIMIZ DA UYUŞTURUCUDAN RAHATSIZ'

Yalova'da bunun belli bir noktadan çıktığını belirten Başkan Salman, "Yalova'da bu uyuşturucu illeti belli bir lokasyondan çıkıyor. Bu yeri hepimiz biliyoruz. Roman vatandaşlarımızın yaşadığı bölgedir. Ama şunu da belirtmek isterim, Roman vatandaşlarımızın yüzde 90'ının buna karşı olduğunu ve tepkili olduklarını o mahallenin çocuğu olarak biliyorum" dedi.

Yeşilay Derneği Yalova Şubesi Başkanı Ali Faik Aydın ise, "Göreve geldiğimizden beri idari binamızın, merkezimizin, teşrifatlarından, yapımından ve programlarından bu güne kadar verdiği desteğinin yanında bir ağabey olan Belediye Başkanımız Vefa Salman'a teşekkür ederim. 1,5 yıldan bugüne kadar görev yaptığımız süre içerisinde farklı siyasi görüşlerde olsak bile konu Yalova olunca aynı masada aynı mekanda oturuyoruz ve sorunları beraber çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

- Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vefa Salman Yalova Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title