Haberler

İzmir'de Viyadük İnşaatında İskele Çöktü: 4 İşçi Enkaz Altında

Güncelleme:

İzmir'de viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu 4 işçi enkaz altında kalırken, 7 işçi yaralandı.

İzmir- Çanakkale otoyolunun Koyundere Mevkii'nde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. Kazada 4 işçi enkaz altında kalırken, 7 işçi yaralandı.

ENKAZ ALTINDAKİ İŞÇİLERE ULAŞILMAYA ÇALIŞILIYOR

Öğle saatlerinde meydana gelen olayda, enkaz altındaki işçilere ulaşılması için çalışma başlatıldı. Enkaz altında kalan bir işçinin cenazesinin çıkarıldığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koyundere Çanakkale İzmir Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

pisagor:

İNŞALLAH TÜRK YOKTUR

14
36
yanıtYanıtla
ÇİZGİ:

ALLAHIM İNŞALLAH SAĞ SALİM ENKAZDAN ÇIKARILIRLAR . MAAŞLARI ASGARİ ÜCRETİN BİRAZ ÜSTÜNDE OLAN KARDEŞLERİM EKMEĞİ İÇİN ÖLÜYOR . 15 BİN LİRA MAAŞ ALANLARDA MECLİSTE UYUYOR ADALET Mİ BU ?

24
1
yanıtYanıtla
onuncu köy:

Ülkemde hep yoksullar ve evlatları bedel ödüyorlar hem de canlarıyla. Sefasını sürenler patronlar ve memurlar. Sefasını süren zenginler artık bedelini de ödemeye başlasın. Bu zalim vahşi sömürge düzenine son verilsin. Patronlar ve memurlar dışında kalan, her türlü cefa çektirilener, sömürülenler önce özel sektör çalışanları, köylü, çiftçi hak ettiği insanca yaşama şartlarına kavuşsun. ARTIK YETER. . . . . . . . !!!!!!

18
3
yanıtYanıtla
....:

Hdp ye oy verene pkk yı destekleyenlere lanet olsun

6
11
yanıtYanıtla
3. Dünya ülkesi:

Memlekette düzgün 1 tane iş yok. Heryer hersey eksik. Denetim yok. Adalet yok yaptırım yok eğitim yok. Bol miktarda rant para ve yandaşa peşkeş var bol miktarda terör olayı mülteci var. Yeni türkiye bu olsa gerek. ...

13
3
yanıtYanıtla
Ercan karaMobil-ANDROID:

İnşallah Türk yoktur diyen pisagor isimli meçhul insanlıktan zerre kadar nasibini alamamasisin adam olsan ismini yazardin. insanları bölmek ayrıştırmak aralarına nifak sokmak tam da senin gibi munafiklara yakışır

14
2
yanıtYanıtla
Excuse me Mobil-IOS:

Kesin AKP yapmıştır ya da RTE. Değil mi arkadaşlar?!!!

4
11
yanıtYanıtla
bence:

işçiler yaralanır, işçiler ölür. . aynı gün haberlere manşet olurlar, yetkililer çıkar fıtrat der geride ailesi kalır. Kaldı ki bir ülkenin gelişmişlik derecesine bakmak istiyorsak vatandaşlarının nasıl öldüğüne bakalım!. .

13
2
yanıtYanıtla
Hassan:

Allah yardımcıları olsun.

14
0
yanıtYanıtla
....:

Hdp ye oy verene pkk yı destekleyenlere lanet olsun

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title