Haberler

Vepa'62 Sonbahar/Kış 2012 Koleksiyonu

Güncelleme:

Vepa'62 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile moda rüzgarları estirmeye hazırlanıyor.

Bünyesinde BCBGeneration, Jessica Simpson, Vince Camuto, ve Arturo Chiang gibi markaları bulunduran Vepa'62 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile iddialı olma geleneğini bozmuyor ve bu sezon da farklı ve trendy modelleri ile dikkat çekiyor. Koleksiyonuna her sezon yenilik katmaya devam eden Vepa'62 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile moda rüzgarları estirmeye hazırlanıyor.

Modanın nabzını tutan kadınların markası Jessica Simpson 2012

Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile gözalıcı ve şık adımların vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Topuklu ayakkabı tutkunlarının vazgeçemedikleri platformlu bot modellerinin geniş yer bulduğu koleksiyonda sezonun trendi sivri burunlu ve platformlu ayakkabılar çeşit çeşit renkleri ile dikkat çekiyor. Bu sezonun en şık en modern kadınlarının tercihlerinden olan bootieler farklı renk seçenekleri ile göz doldururken, farklı detaylardaki dizaltı çizmeler günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

BCBGeneration 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu birbirinden şık ve renkli ayakkabı ve bot koleksiyonu ile göz dolduruyor. Klasik renklerden vazgeçemeyenlerin yanı sıra farklı renkleri kombinlemek için özel olarak renklendirilen BCBGeneration koleksiyonu trendi modelleri ile ayakları süslüyor. Sezonun başrol oyuncuları, şıklıkla rahatlığı birarada sunan dolgu ve platform topuk bootielerin geniş yer bulduğu koleksiyonda sezonun favorisi payetler bu sezon ayakkabıları da süslüyor. Bu sezon koleksiyona fazlası ile hakim olan renkler ise siyah, bordo, koyu lacivert ve gri.

Vince Camuto Sonbahar/Kış 2012 Koleksiyonu ile modayı yakından takip eden kadınlar için birbirinden farklı seçenekler bulundururken farklı tasarımlar ile rahatlığı ve şıklığı biraraya getiriyor. Bootielerden çizmelere ve topuklu ayakkabılara kadar birçok farklı modelin birarada bulunduğu koleksiyonda farklı detaylar ile şıklık öne sürülüyor. Bu sezon Vince Camuto koleksiyonunda ön plana çıkan zımbalı çizmeler ve erkeksi modeller ise koleksiyonda geniş yer buluyor.

BCBGeneration, BCBG Max Azria, Jessica Simpson,Vince Camuto, Arturo Chiang koleksiyonları Vepa'62 mağazalarında sizleri bekliyor...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vince Camuto Moda Güncel Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title