Haberler

Veli, Müdür Yardımcısını Darp Etti

Antalya'da bir öğrenci velisi, çocuğunun sınıfını değiştirme isteğine olumsuz yanıt veren müdür yardımcısının burnunu kırdı.

Antalya'da bir öğrenci velisi, çocuğunun sınıfını değiştirme isteğine olumsuz yanıt veren müdür yardımcısının burnunu kırdı.

Olay, Kepez İlçesi Teomanpaşa Mahalesi'ndeki İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu'nda, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bu yıl okula başlayacak çocuğunun sınıfını değiştirmek isteyen veli F.B., 25 yıllık sınıf öğretmeni ve müdür yardımcısı Hasan Çelen'in odasına girdi. Müdür Yardımcısı Çelen, veliye öğrencinin sınıfını değiştiremeyeceğini, bunun kura ile belirlendiğini söyledi. Bunun üzerine odadan çıkan F.B., durumu eşi R.B.'ye (35) anlattı. İddiaya göre, okula gelen R.B., Hasan Çelen'in odasına girdi ve kendisine saldırdı. Aldığı yumruk darbesi ile burnu kırılan Çelen, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. R.B. ise bir süre sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve 5 gün iş göremez raporu verilen Hasan Çelen'i ziyaret etti. Vali Altıparmak, Çelen ve ailesine "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'a olayı anlatan Hasan Çelen, "Odam çok kalabalıktı. Öğrenci velisinin sınıf değiştirme isteği üzerine, bunun kura ile olduğunu belirterek yapamayacağımı söyledim. Sonra da oda kalabalık olduğu için çıkmasını rica ettim. Ancak öğleden sonra saat 14.00 sıralarında eşi birden odaya girerek hiçbir şey söylemeden saldırdı. Yanında birkaç kişi daha vardı. Burnumun kırıldığını söylediler" diye konuştu. 25 yılık öğretmen olduğunu kaydeden Çelen, "Vatandaş bir cahillik yaptı diye biz de cahillik yapmamalıyız. Tartışma olmadı. Direkt geldi, burnuma vurdu. Yanlış anlaşılma sonucu böyle oldu" dedi.

Gazetecilere konuşan Vali Altıparmak ise, eğitim-öğretim yılının ilk günlerinde yaşanan bu olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Altıparmak, "Öğretmenlerin moral motivasyona ihtiyaçları var. Bunlar asla tasvip etmediğimiz olaylar. Ancak yaşam devam ettiği sürece bu tür hadiselerle karşılaşacağız. Polisimiz bu tür olaylar olmasın diye var. Öğretmenleri rahatlatacak tedbirleri almaya çalışıyoruz. Velileri daha sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Öğretmenler bizim geleceğimizi şekillendiriyorlar. Dolayısıyla dikkatli olmamız lazım. Bir eğitimciye yapılabilecek son şeydir bu. Öğretmenizin burnuna 5 dikiş atılmış. Asla yapılmaması gereken bir olaydır. Olayı gerçekleştiren zanlı gözaltındadır" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Altıparmak Hasan Çelen Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title