Haberler

Vali Sebahattin Öztürk Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Vali Sebahattin Öztürk son kararname ile atamaları yapılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla birlikte veda iftarında bir araya geldi.

Vali Öztürk son kararname ile atamaları yapılan Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Aksu Kaymakamı Raif Özenir, Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren aralarında bulunduğu Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla veda yemeğinde bir araya geldi.

Vali Öztürk yemekte yaptığı kısa konuşmasında, özellikle merkez ilçede görevli kaymakamların 5 yılı doldurduklarından dolayı merkez ilçelerin tamamen boşaldığını, dolayısıyla hafıza yenilemesini sağlayacak mekanizmalarda azaldığını, bu boşluğun ise vali yardımcıları ve diğer kurumlarla birlikte giderilmeye çalışılacağını belirtti. Vali Sebahattin Öztürk, "İyi yer kötü yer diye bir şey yoktur. Mutlu olunan mutlu olunmayan yerler vardır. Bu benim başıma geldi ağlayarak gittiğim yerlerden ağlayarak ayrıldığımı biliyorum." dedi. Vali Öztürk, sizlerle çalışmak isterdim. Ama bu işin kaderi, başka zaman ve zeminlerde inşallah birlikte çalışırız. Gittiğiniz yerlerde sizlere ailenizle birlikte sağlıklı, başarılı meslek hayatı diliyorum. Diyerek sözlerini bitirdi.

Vali Sebahattin Öztürk daha sonra ataması yapılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Antalya'ya hizmetlerinden dolayı birer plaket ve başarı belgesi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title