Haberler

Vali Şahin, Kur'an Kursunu Ziyaret Etti

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra ilçesinde Cizreli çocuklara Kur'an eğitimi verilen Ensar Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra ilçesinde Cizreli çocuklara Kur'an eğitimi verilen Ensar Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Şahin, kurs binasında incelemelerde bulundu, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek'ten bilgi aldı.

Örnek bir çalışma yapıldığını dile getiren Şahin, "Kimin emeği varsa teşekkür ederim. Yapılan bu faaliyet, Türkiye'ye örnektir. Cizreli öğrencilerimizi misafir etmek, bu faaliyeti Bafra'nın yapması ayrı bir önem arz ediyor. Bafra halkının ne kadar cömert, ne kadar misafirperver, ne kadar ensar ruhuyla hareket eden yapıda olduklarını gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Müftü Çelik ise ilçedeki Kur'an kurslarında 42'si kız olmak üzere 87 Cizreli öğrencinin eğitim aldığını belirterek, "Öğrencilerimize 4 ayrı kursta eğitim veriyoruz. Buradaki kursta da 28 öğrencimiz bulunuyor." dedi.

Şahin'e ziyaretinde, Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Şenocak eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Şahin Zihni Şahin Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title