Haberler

Vali Oduncu'nun Memleketi Bolvadin'de Sevinç Var

Ankara Vali Yardımcısı olan Dr.

Ankara Vali Yardımcısı olan Dr. Mehmet Oduncu'nun Osmaniye Valiliği görevine atanması memleketi olan Afyonkarahisar'a bağlı Bolvadin ilçesinde büyük sevinç yaşattı.

Konu hakkında Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık belediyenin internet sitesi aracılığı ile bir kutlama mesajı yayınlayarak, atamanın kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini söyledi. Kılçık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bir hemşehrimizin böylesine önemli bir göreve getirilmesinden dolayı büyük mutluluk duydum. Bolvadinlilerin önemli görevlere gelmeleri bu kentin insanı olarak bizleri sevindirmektedir. Sayın Oduncu'nun bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıları ile ilçemiz için gurur kaynağı olacağından şüphem yoktur."

BOLVADİNLİ DR. MEHMET ODUNCU'NUN ÖZGEÇMİŞİ

Oduncu, 1962 yılında Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılında İzmir Valiliği'nde Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Ordu-Kumru, Ankara-Keskin ilçelerinde vekil kaymakamlık görevlerinden sonra 1989 yılında kaymakam adaylığı kursunu tamamlayarak Balıkesir'in Balya ilçesine atandı. Sırasıyla Denizli-Baklan, Kastamonu-Şenpazar, Mardin-Ömerli, Kütahya-Emet ilçelerinde kaymakam olarak görev yaptı. Beş yıl süre ile çalıştığı Sivas Vali Yardımcılığından sonra Bakanlık Hukuk Müşaviri olarak atandı. 2005 yılından beri Bakanlık Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak görev yapan Oduncu, bir yıl süre ile İngiltere'de yabancı dil ve mesleki eğitimi aldı. Kamu yönetimi alanında yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen Dr. Mehmet Oduncu, evli ve üç çocuk babasıdır.

Bolvadin'in Ağılönü semtinden emekli din görevlisi Veysel Oduncu'nun oğlu olan Dr. Mehmet Oduncu, halen Başbakanlık Müşaviri olan eski Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı olan Osman Nuri Oduncu'nun da kardeşidir. Osmaniye Valisi olarak atanan Oduncu'nun önümüzdeki günlerde bu görevine başlaması bekleniyor. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title