Haberler

Vali Mutlu, Sancaktepe'de 9 Okulun Açılışını Gerçekleştirdi

Sancaktepe’de 9 yeni okulun açılış törenine katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul’da 1 yıl içerisinde derslik sayısını yüzde 10 arttırdıklarını söyledi.

Sancaktepe'de 9 yeni okulun açılış törenine katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'da 1 yıl içerisinde derslik sayısını yüzde 10 arttırdıklarını söyledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sancaktepe Belediyesi'nin katkıları iye yaptırılan 9 yeni okulun açılışını, Safa İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirdi. Okul açılışına Vali Avni Mutlu'nın yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Mutlu, açılışta halk oyunlarıyla karşılaştı. Avni Mutlu, konuşmacıları da kucağına oturtturduğu minik öğrencilerle dinledi. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Vali Mutlu, "Bugün hepimizin yüzü gülüyor. Bugün geleceğimizi daha hızlı kılmak için bir okul açılışı daha yapıyoruz. Sancaktepemizde bugün geleceğe daha hızlı adım atıyoruz. Ama bu adımı atarken hep birlikte atıyoruz. Çocuklarımızın folklor oyunlarını oynarken el ele tutuştukları gibi şuanda el ele, gönül gönüle, göz gözeyiz hamdolsun. Bu tablo Türkiye tablosudur. Bu Türkiye, Anadolu ve birlik tablosudur. Bu tabloyu gerçekleştiren herkese bende müteşekkirim" ifadelerini kullandı.

"Sancaktepe'de gördüğüm tablo bir gurur ve iftihar tablosudur" diyen Vali Mutlu, "Bugün bu tabloyu güzelliklerine 9 güzel kolye takmak suretiyle süslüyoruz. Geçtiğimiz yıl 5 bin derslik ürettik İstanbul'da. Yani İstanbul'da 1 yıl içerisinde derslik sayısını yüzde 10 arttırdık. Rabbim bu memlekette adını saymakta unuttuğumuz kadar bol hizmet üretmeyi bu devlete, bu milleti, bu idarecilere nasip etsin" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Mutlu ve Başkan Erdem beraberindeki heyetle birlikte, 9 yeni okulun açılış kurdelesini kesti. Toplu fotoğraf çekimin ardından Vali Mutlu, okulun içini gezmeden okuldan ayrıldı.

"ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ"

Sancaktepe'nin nüfus artışı yönünden hızla arttığını dile getiren Başkan Erdem, Sancaktepe'yi İstanbul'un cazibe merkezi yapma noktasında hedeflerinin olduğunu söyledi. Öğrenciler için yatırımlarını devam ettirdiklerini yenileyen Başkan Erdem, "Pek çok alanda 15 adet oluk alanı ayırarak Sancaktepe'nin 10-20 yıllık oluk ihtiyacını karşıladık. 5 yıl öncede imar planlarını hazırlarken okul, sağlık ve spor alanları üzerinde ciddi anlamda da çalışma yapmıştık. Bugünde onun meyvelerini topluyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu İsmail Erdem Sancaktepe İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title