Haberler

Vali Küçük Öğrencilere Söz Verdi

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük yapımı tamamlanan Kur'an kursu ziyaretinde her sınıfa bir klima sözü verdi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Süleymaniye Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kur'an kursuru ziyaret etti. Ziyaretinde çocuklara çikolata ikramında bulunan Vali Küçük, kurs binasındaki eksiklikleri kendisinin gidereceği sözünü verdi.

Vali Küçük, Süleymaniye Mahallesi'nde söz verdiği Kur'an kursunun açılışını gerçekleştirdi. Buradaki açılışa katılmadan önce Şehitlik Anaokulunda yaz aylarında 4-6 yaş arası çocuklar için açılan Kur'an kursunu ziyaret eden Vali Küçük'e çocukların ilgisi yoğun oldu. Kurstan yararlanan çocuklarla sohbet eden Vali Küçük; çalışmalar hakkında da İl Müftüsü İhsan Açık'tan bilgi aldı. Anaokulundaki sınıfları tek tek dolaşan Vali Küçük; minik öğrencilere de çikolata ikram etti.

Ardından Süleymaniye Mahallesi'ne geçen Vali Küçük; İş adamı Bahattin Demir tarafından mahallede yaptırılan taziye evinin üst katında hizmet verecek olan Anzılha Demir Kur'an Kursu'nun açılışını gerçekleştirdi. Yaptırdığı taziye evinin üst katının Kur'an kursu olarak kullanılmasını sağlayan iş adamı Bahattin Demir'e Vali Küçük tarafından takdir belgesi verildi.

EKSİKLİKLERİ VALİ KÜÇÜK KARŞILAYACAK

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından beraberindekilerle birlikte Kur'an Kursunu gezen Vali Küçük; öğrencilere, sınıflarda eksik olan klimaları kendisinin alacağı müjdesini verdi. Çıkışta bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük: "Mahallenin önemli bir ihtiyacı giderildi. Hayırsever iş adamımız Bahattin Demir çok değerli bir iş yapmıştır. Kendisine vali olarak şükranlarımı sunuyorum. Burası insanların önemli günlerinde, taziyelerinde bir araya geldiği bölgenin can damarı olmuştur. Mahalleye hayırlı olsun" dedi.

Açılışta Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'e; Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Osman Tıraşçı, İl Müftüsü İhsan Açık ve mahalle sakinleri eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Bahattin Demir Süleymaniye Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

title