Haberler

Karabük'ün ardından Bartın'da da bayramlaşma faaliyetleri yasaklandı

Güncelleme:

Bartın Valisi Sinan Güner, Kurban Bayramı'nda alınacak koronavirüs tedbirleri kapsamında bayramlaşma faaliyetlerinin yasaklanacağını söyledi. Karabük Valisi Fuat Gürel de, toplu etkinlik ve bayramlaşmaların yasaklanacağını açıklamıştı.

Bartın Valisi Sinan Güner, Kurban Bayramı'nda alınacak koronavirüs tedbirleri kapsamında, geçen yıllarda yapılan toplu faaliyetleri yasaklayacaklarını açıkladı.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında gazetecilerle bir araya gelen Vali Güner, Pazartesi günü gerçekleştirecekleri toplantıda Kurban Bayramı'nda alınacak olan koronavirüs tedbirlerinin belli olacağını söyledi.

Karabük'ün ardından Bartın'da da bayramlaşma faaliyetleri yasaklandı

"TOPLU FAALİYETLER YASAKLANACAK"

Geçmiş yıllardaki Bartın'a mahsus, meşhur kutlama faaliyetlerini yasaklayacaklarını ifade eden Güner, "Zaten, İl Hıfzıssıhha Kurulumuz, Kurban Bayramı ile ilgili kararlarını açıklamıştı. Mesela hayvanın başında 1 kişi bulunacak. Tabi bir vakit geçtiği için Pazartesi günü olacak olan toplantıdaki bu eski kararımızı bir kere daha vurgulamış oluruz. Yeni yasaklama kararları da olacak. Hafta sonu yapılacak bilim kurulu toplantısını bekliyorum. Aslında Karabük Valiliği'nin söylediği şey hepimizin aklından geçen şey. Bilim kurulu rehberini göndersin. Buradaki adetleri usulleri öğrensin. Bu karar alındıktan sonra her evde her köyde jandarma polis bulundurma ihtimalimiz yok ama bunu ilan ettiğimizde bir caydırıcılık olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Karabük'ün ardından Bartın'da da bayramlaşma faaliyetleri yasaklandıBartın Valisi Sinan Güner

KARABÜKTE DE BAYRAMLAŞMA ETKİNLİKLERİ YASAKLANDI

Öte yandan Karabük Valisi Fuat Gürel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında Kurban Bayramı'nda toplu yapılan etkinliklerin yasaklanacağını belirerek, "Toplu olarak bir köyde, bir mahallede insanlar toplanıp bayramlaşma etkinliği yaparlarsa onları yasaklayacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Sinan Güner Bartın Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (10)

Engin:

Ayasofya açılırken binlerce insan üst üste oluyor virüs yok mübarek kurban bayramında kısıtlama var. Tabiiki burada reklam olmadığından

13
2
yanıtYanıtla
Ferdi:

Kendi faaliyetlerinde virüsün bulaştırıcı özelliği yok. Yalnız vatandaş toplu etkinlik yaparsa virüs bulaşıyor. Bunlar ve zihniyetindekiler Allahınızdan bulun. Ayrıca virüsten dolayı eşim hastanede yatıyor. Yenice kaymakamlığına kızımla tek başıma kaldım evde dedim yumurta kırmışlığım yok dedim durun ben kaymakam ile görüşüp döneceğim demesinin üzerine 9 gün geçti ve yarın karantina bitiyor. Anlayacağınız bunların hepsi show man

5
0
yanıtYanıtla
ALİ:

GAZİANTEP-TRABZON-ŞANLIURFA-RİZE-İSTANBUL da dea yasaklansın

4
0
yanıtYanıtla
naz:

özellikle vakası çok olan şehirlere yasak gelmeli

yanıt0
yanıt0
Brt dmr:

Lanndüğün dernek millet üst üste alt alta bişey yok bayramlaşma olunca mi yasak ayasofya da millet kucak kucağa idi yasak yokdu

1
1
yanıtYanıtla
İmdat:

İstanbul da çalıştığımız sanayide bir fabrikada vaka sayısı 30 kişi firma halen üretime devam ediyor. Ekonomi etkilen mesin de ne olursa olsun. insan hayatı na kim ne kadar önem veriyor anlaşılır gibi degil.

2
0
yanıtYanıtla
Mert Çelik:

Birisi Vali ye soylesin bu kurallar Istanbulda yok küçücük bir il olan bartin da var . Ne olur soyleyin adaletsizlik yapmayin . SAYIN GÜNER

0
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Toplu etkinlik yasaklanmasından etkinliğe katılarak bahsediliyor. Makam sahiplerine gelince etkinlikte virüs yok mu oluyor...

0
0
yanıtYanıtla
Nilufer:

Cok doğru bi karar olur...yasaklansin

0
0
yanıtYanıtla
Nilufer:

Çok doğru bi karar...yasaklansın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title