Haberler

Vali Çelik, Polis Şehitliğini ziyaret etti

Güncelleme:

Kütahya Valisi Ali Çelik, Türk Polis Teşkilatının 176. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle Polis Şehitliğini ziyaret etti.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Türk Polis Teşkilatının 176. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle Polis Şehitliğini ziyaret etti.

Kur'an- Kerim okunup dua edilen ziyarette Vali Ali Çelik, şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret edip karanfil bıraktı.

Vali Çelik, imzaladığı Şehitlik Defteri'ne şu ifadeleri yazdı, "Aziz şehitlerimiz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü sebebiyle, tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin siz kahraman evlatlarını şükran ve minnetle anmak üzere manevi huzurunuzdayız. Al bayrağımızı özgürce dalgalandırmak, milletimizin can ve mal güvenliğini korumak için canlarınızı feda ederek peygamberlikten sonra en yüce makam olan şehitliğe ulaştınız. Uğruna can verdiğiniz değerlerimizi sonsuza kadar yaşatacak, gerektiğinde canımızı feda etmekten bir an bile tereddüt etmeyeceğiz. Vicdanınızı, kahramanlığınızı, fedakarlıklarınızı nesilden nesile aktarmaya, isimlerinizi yaşatmaya devam edeceğiz. Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, sizleri rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ruhunuz şad olsun!"

Vali Çelik'e Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile şehit yakınları eşlik etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
title