Haberler

Vali Akın, muhtarları dinledi

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, merkez ilçeye bağlı köy muhtarları ile bir araya gelerek talepleri alıp köylerde yaşanan sorunları muhtarlardan dinledi.

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, merkez ilçeye bağlı köy muhtarları ile bir araya gelerek talepleri alıp köylerde yaşanan sorunları muhtarlardan dinledi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen ve Vali İbrahim Akın'ın başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Jandarma Komutanı Vekili J. Yrb. Suat Orhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, ilgili kurum amirleri katıldı.

Vali Akın, toplantıda muhtarları dinleyerek, köyleri ile ilgili sorunları dinleyip tespit edeceklerini ve sorunları çözüme kavuşturmak için imkanlar doğrultusunda çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Muhtarların devlet ile vatandaş arasındaki iletişimi sağlayan önemli kişiler olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, "Muhtarların bizlere ilettikleri köylerin sorunlarını ilgili kurum amirleri ile birlikte hareket ederek, daha hızlı ve etkili bir şekilde çözüme nasıl kavuşturabiliriz, bunları değerlendireceğiz. Bütün sorunların aynı zamanda çözülemeyeceğini biliyoruz. Sorunları, aciliyetlerini de dikkate alarak imkanlarımız ölçüsünde çözüme ulaştırma gayretindeyiz.

Amacımız, vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunmak. İl Özel İdaremizin bütçesini ve elimizdeki kaynakları bütün köylerimize eşit dağıtmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve hizmetleri köylere en iyi şekilde götürmek konusunda denge kurmaya çalışıyoruz."dedi.

Toplantı muhtarların taleplerini anlatmasının ardından sonra erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurtuluş Yılmaz Jandarma Kırşehir Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title