Haberler

"Üstün Tasarım" Ödülleri

Güncelleme:

Suya estetik katan "Sırmagrup" Ulusal ve Global platformda tasarım ödüllerine yenilerini ekledi

Uluslararası WPO ve Design Turkey "Üstün Tasarım" Ödüllerinin Sahibi: "Sırma Exclusive Su"

Su ve maden suyu sektörünün lider firması Sırmagrup ; suya estetik katan Exclusive serisi tasarımları ile ulusal ve global alanda önemli ilklere imza atıyor.

Türkiye'nin en önemli endüstriyel tasarım etkinliklerinden birisi olan Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nde "Üstün Tasarım" kategorisinde ödül kazanan Sırmagrup ; eş zamanlı olarak uluslararası platformlarda da ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.

Sırmagrup Dünya Ambalaj Örgütü'nün düzenlediği World Star Tasarım Yarışması'nda da WPO "İçecek Kategorisi - En İyi Tasarım" ödülüne layık görülerek; bu kapsamda güçlü marka algısını taçlandırmış oldu.

Firmaların ürünleri nezdinde gerçekleştirdikleri markalaşma, satış, ihracat ve tüketici algısı süreçlerinde tasarımın gücü gün geçtikçe ön plana çıkıyor. Dünya Ambalaj Örgütü özgün adıyla WPO'nun (World Packaging Organization) ana etkinliklerinden birisi olan WorldStar Tasarım Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Ambalajın uluslararası seçkin ödülü olarak kabul edilen "WorldStar Ödülü"; ambalaj tasarımındaki ve teknolojisindeki süregelen gelişmeleri ve erişilmiş olan son durumu göstermesinin yanı sıra; uluslararası mükemmelliğe de işaret eden bir yaşam standardını ortaya koymakta. Özel tasarım kristal dağlı cam şişesiyle "Sırma Exclusive Su" bu kapsamda dünya çapında önemli bir misyonu taşıyarak içecek kategorisinde "WorldStar 2012" ödülünün sahibi oldu.

Eş zamanlı süreçte, Türkiye'nin tasarımla markalaşmasına katkı sağlamak amacıyla Turquality programı dâhilinde; Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarım Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyle bu yıl 3. kez düzenlenen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri" kapsamında 410 adet ürün değerlendirildi.

Dünyaca ünlü tasarım uzmanlarının ön eleme süreciyle değerlendirme yaptıkları endüstriyel tasarımlara 13 farklı sektörden katılım gerçekleşti. Sırmagrup, özel tasarım kristal dağlı cam şişesiyle "Sırma Exclusive Su" ile sektöründe bir ilke imza atarak "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri" kapsamında verilen "Üstün Tasarım" ödülünün sahibi olmaya hak kazandı.

Tasarım alanında kazanılan ulusal ve uluslararası başarılar sonrasında Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Davut Dişli: " Sırmagrup olarak en güçlü hedefimiz Türkiye'de olduğu gibi Dünya'nın da lider içecek firmalarından birisi olmak. Bunun için de ürünlerimizin kalitesinin yanı sıra dünya standartlarında tasarımlara sahip olmaları da bizim için büyük önem taşıyor. Değişen dünya trendlerini / tüketici eğilimlerini çok yakından takip ediyoruz.

Bu anlamda cam şişede su içmek bir trend, keyif unsuru olduğu için Sırma Exclusive serisinin şişe tasarımı konusunda da çok kapsamlı / titiz çalışmalar gerçekleştirdik. İş ortağımız Şişecam'ın yaratıcı ekibi ile yaklaşık 1 senelik özverili bir çalışma ile tasarım süreci gerçekleştirdik. Bu anlamda Sırma Exclusive cam şişe tasarımımız ile layık görüldüğümüz ulusal Design Turkey "Üstün Tasarım" ödülü bizim için hak edilmiş bir başarı. Özellikle yurt dışındaki tasarım yarışmalarından da ödül ile döneceğimize inancımız tamdı. Ambalaj tasarımı konusunda global anlamda en seçkin ödül olan WPO WorldStar 2012'yi de alarak markamızın gücünü bir kez daha kanıtlayarak taçlandırmış olduk." açıklamalarını yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sırmagrup Star Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title