Haberler

Ürdün'de 15 Temmuz Fotoğrafları Sergisi - Amman

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Dua edilmesi ve serginin açılışının yapılması Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz'ün beraberindekiler ile sergiyi gezmesi Sergilenen fotoğraflar Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz ile röportaj Amman YEE Müdürü Cengiz Eroğlu ile röportajÜrdün'de, Türkiye'nin...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Dua edilmesi ve serginin açılışının yapılması

Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz'ün beraberindekiler ile sergiyi gezmesi

Sergilenen fotoğraflar

Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz ile röportaj

Amman YEE Müdürü Cengiz Eroğlu ile röportaj

Ürdün'de, Türkiye'nin Amman Büyükelçiliği ve Amman Yunus Emre Enstitüsü (YEE) iş birliğiyle açılan sergide, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili fotoğraflar izlenime sunuldu.

Başkent Amman'da, "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Türkiye'de Demokrasi Zaferi" temalı fotoğraf sergisinin açılışına ülkede eğitim gören Türk öğrencilerin yanı sıra Ürdünlü dernek temsilcileri katıldı.

Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz, AA muhabirine sergiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Karagöz, sergide yer verilen ve AA foto muhabirleri tarafından çekilen 57 fotoğrafın, darbe girişiminin en önemli karelerini yansıttığını söyledi.

Amman YEE Müdürü Cengiz Eroğlu ise Türkiye'nin, 2023 hedefini gerçekleştirmek için daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini belirtti.

"Ülkemiz emin adımlarla geleceğe doğru ilerliyorsa bu, 15 Temmuz şehitlerinin sayesinde olmuştur." diyen Eroğlu, sergideki fotoğraflarla Türk halkının 15 Temmuz'da yaşadıklarını Ürdünlülere yansıtmaya çalıştıklarını kaydetti.

Eroğlu, Türkiye'de yaşananların başka ülkelerde de olabileceğini anlatarak, bu bağlamda söz konusu darbe girişiminden ders çıkarılabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Amman Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

title