Haberler

Ünlü Yapımcıya Yeşilçam Vefasızlığı

Evinde çıkan yangında hayatını kaybeden ünlü yapımcı Atiye Rezzan Metin son yolculuğuna uğurlandı.

Evinde çıkan yangında hayatını kaybeden ünlü yapımcı Atiye Rezzan Metin son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Metin'in yıllarca emek sarfettiği Yeşilçam'dan katılan olmadı.

Dün film ve dizi seti olarak da kullandığı evinde çıkan yangında hayatını kaybeden ünlü yapımcı Atiye Rezzan Metin'in cenaze namazı ikindi namazının ardından Şişli Camii'nde kılındı. 65 yaşında hayatını kaybeden ünlü yapımcının cenazesine, akrabaları, çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı. Gözyaşlarına hakim olamayan Metin'in yakınları, öldüğüne hala inanamadıklarını ve yapımcının ölümünün şüpheli olduğunu düşündüklerini söyledi.

"BÜYÜK VEFASIZLIK"

Türkiye'nin ilk kadın cast ajans sahibi olan Atiye Rezzan Metin, Yeşilçam'da birçok ünlü isimle birlikte çalıştı. Metin'in çalışma arkadaşlarından Nejat Aşkıner, "Eski Yeşilçam oyuncularından bir tane göremedim burada. Bu büyük vefasızlık. 100 kişiyi geçmeyen bir topluluk var. Vefasızlık olarak görüyorum" dedi.

Beykoz Elmalı Köyü Şafak Sokak'ta bulunan evde dün çıkan yangında hayatını kaybeden yapımcı Atiye Rezzan Metin'in cenazesi, kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Feriköy Mezarlığı'na götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atiye Rezzan Metin Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title