Haberler

Ümraniye Belediyesi Giresun'da Okul Yaptı

– ÜMRANİYE Belediyesi tarafından Giresun'un Çanakçı ilçesine yatılı Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu yapıldı.

– ÜMRANİYE Belediyesi tarafından Giresun'un Çanakçı ilçesine yatılı Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu yapıldı. Okulların açılışı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ile birlikte, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, STK Temsilcileri, Meclis Üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Açılışta konuşan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli eğitim ve öğretim yardımlarından dolayı Ümraniye Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Samimiyetle yoğrulmuş bir niyetin hayata geçirilmesiyle oluşturulan eserlerin topluma daha faydalı olacağına inanıyorum. Gönülden bu millete olan sevginin bir tezahürü olması nedeniyle böyle faaliyetler çok önemlidir" dedi. Canikli, milli birlik ve bütünlük vurgusu yaparak Suriye'de yaşanan katliama da dikkat çekti.

Programdaki konuşmasında okulun yapılış sürecinden bahseden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hacı Seyit Burhan Türkmen'e de rahmet diledi.

"KAYSERİ NERESİ, ÜMRANİYE NERESİ, ÇANAKÇI NERESİ"

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ise yaptığı konuşmada, "Kayseri neresi, Ümraniye neresi, Çanakçı neresi. Kefenin cebi yok, servet ahrete böyle götürülüyor. Hacı Seyit Burhan Bey servetini bu okul vesilesiyle götürecektir. Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli'ye, hayırsever aileye ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

Kayserili Hacı Seyit Burhan Türkmen'in kızı Ayla Türkmen de açılışta babasın vasiyetinin gerçekleştirilmesinden dolayı minnetlerini sundu. Türkmen, "Gençlerimiz yarınlarımızın umudu. Babamızın sağlığında yapmak istediği bu okul biz evlatlarına nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Okullar, öğrencilerin yatılı olarak kalabilmeleri için pansiyon ile 13 derslik, 2 laboratuvar, kız ve erkek ayrı olmak üzere 2 uygulama mescidi, 1 çok amaçlı salon, 1 konferans salonu ve idari birimlerden oluşuyor.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Canikli Ümraniye Çanakçı Giresun Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title