Haberler

Uluslararası Storytellıng Konferansı Başlıyor

Dünyaca ünlü Storytellerların katılımıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olacak Uluslararası Storytelling Konferansı 6 Nisan Cumartesi günü İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak.

Dünyaca ünlü Storytellerların katılımıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olacak Uluslararası Storytelling Konferansı 6 Nisan Cumartesi günü İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak.

Dünyanın dört bir yanından hikayelerin buluşacağı Uluslar arası Storytelling Konferansı'nda Kevin Locke, Jan Blake gibi dünyaca ünlü isimler* sahne alacak.

Hiç şüphesiz Türkiye'de karikatür denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Salih Memecan'ın sunumu da merakla bekleniyor. Memecan çizgilerdeki ustalığını hikaye anlatımına da taşıyacak.

Hazırlıkların devam ettiği konferansta birçok İhlas Koleji öğrencisi hikaye kahramanlarının kostümlerine bürünerek konferansa ayrı bir renk verecek. Öğrenciler son provalarını yaparken konferans gününü bekliyorlar.

Kayıtların günler öncesinde dolduğu konferansa her alandan bir çok eğitimci katılırken iki yıldır olduğu gibi hikaye anlatımı konusunda öğretmenlere çok önemli bilgiler aktarılacak.

Yaklaşık bir ay önce Altınçağ Konferansı'nı başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, büyük bir heyecanla Storytelling Konferansı'nı beklediklerini söyledi. Altınçağ Konferansı'nda büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Koç, Storytelling Konferansı için de aynı ilginin olacağına inandığını belirtti. "Kayıtlara baktığımız zaman salondaki bütün koltukların dolduğunu görüyoruz."

diyen Koç, bu konferansın ardından İhlas Koleji'nin TEdxIhlascollegeEd Konferansı'na da ev sahipliği yapacağını ifade etti.

Konferans aynı zamanda 6 Nisan Cumartesi günü www.storytellingconf.org internet adresinden de canlı olarak izlenebilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salih Memecan Bahçelievler İhlas Koleji Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title