Haberler

Uğur Acar, Köyünde Halay Çekti

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk yüz nakilli 19 yaşındaki Uğur Acar, memleketi Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Gebece Köyü'ne gitti.

Türkiye'nin ilk yüz nakli hastası 19 yaşındaki Uğur Acar, memleketi Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Gebece köyüne gitti. Yüz naklinin ardından köyüne ilk kez giden Acar, bir akrabasının düğününde de yakınlarıyla karşılıklı oynadı.

Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen yüz naklinin ardından 2 ayı aşkın süredir hastanede kalan Uğur Acar, yeni yüzüyle ilk kez memleketi Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Gebece köyüne gitti. Köy kahvesinde oturup çocukluk arkadaşlarıyla hasret gideren Uğur Acar, anılarını tazelediği arkadaşlarıyla eskiden olduğu gibi köy kahvesinde oyun oynadı. Arkadaşları Oğuz Şimşek (18) ve Murat Topaca (18), Uğur'un yeniden aralarına dönmesinden büyük mutluluk duyduklarını aktarırken bundan sonra da hiç ayrılmayacaklarını söyledi.

"ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ OLACAĞIZ"

Uğur'un yeni yüzünü beğendiklerini ve bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Uğur'a sürekli destek vereceklerini dile getiren arkadaşları, "Bugüne kadar hep Uğur'un yanında olduk. İnşallah onun düğününü de hep beraber yapıp yine hep beraber oynayacağız" dedi.

"ONU BU ŞEKİLDE BEKLEMİYORDUM"

Amcasının oğlu Yüksel Acar (41) ise "Her şeyden önce Uğur'u bu şekile getiren herkese teşekkür ederim. Özellikle Akdeniz Üniversitesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Uğur'u bu şekilde beklemiyordum. Çok güzel, çok sağlıklı, çok daha yakışıklı gördüm. Çok güzel olmuş. Anılarımızı tazeledik" diye konuştu.

KÖYLÜLER ŞAŞKINLIK YAŞADI

Kahvedeki sohbetin ardından ilkokul arkadaşı ve akrabası Şirin Ünal ile Erhan Enhoş'un düğününe arkadaşlarıyla birlikte giden Uğur Acar, bütün hemşehrilerini bir arada görme fırsatı buldu. Uğur'u bir anda karşılarında gören köylüleri neye uğradığını şaşırırken düğün sahibi İsmet Yiğit, düğünü keserek Uğur Acar'ın köye geldiğini anons etti. Bir anda çevresi köylüleri tarafından sarılan Uğur Acar, enfeksiyon riskine karşı yüzünde maskeyle düğüne katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Acar Manavgat Antalya Türkiye Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Milli yas ne zaman bitiyor, son gün ne zaman?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title