Haberler

    Üç yıllık bekleyiş: Black Mirror için altıncı sezon geliyor!

    Güncelleme:

    Black Mirror altıncı sezon ne zaman yayınlanacak? Meşhur bilim kurgu dizisinden üç yıl sonra ilk bilgiler gelmeye başladı.

    Netflix'in meşhur bilim kurgu dizisi Black Mirror, üç yılın ardından yeni sezonla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor olabilir. Ortaya çıkan son iddialara göre Netflix, Black Mirror'ın altıncı sezon için yeşil ışık yaktı.

    Black Mirror'ın 3 bölümden oluşan son sezonu 5 Haziran 2019'da Netflix'te yayınlanmış ve neredeyse üç yıl boyunca sessizliğe gömülmüştü. Variety tarafından hazırlanan rapora göre, altıncı sezonda daha fazla bölüm ve yeni bölümlerin ise daha sinematik olması hedefleniyor.

    Netflix en popüler dizileri açıkladı!

    Black Mirror 6. sezonu ne zaman yayınlanacak?

    Son iddialara göre Netflix, bilim kurgu dizisinin yeni sezonu oyuncu seçimi yapmaya başladı. Daha sinematik çekimlere sahip olacağı belirtilen Black Mirror, altıncı sezonunun yaklaşık üç yıl sonra gelmesiyle birlikte daha etkili fikirler ve senaryolar ile hazırlanabilir.

    Black Mirror altıncı sezon konusu ve oyuncu kadrosu henüz belli olmasa da, proje için oyuncu seçiminin başladığı bildirildi. Her bölüm bağımsız bir film olarak geliştirilecek ve üçten daha fazla bölüm olacak. Ayrıca yeni sezon, Charlie Brooker ve Annabel Jones'in yeni şirketi Broke & Bones tarafından hazırlanacak.

    Black Mirror'ın yeni bölümleri için yaşanan büyük gecikmenin arkasında birkaç sebep bulunuyor. Bu sebeplerin başında, Ocak 2020 tarihinde dizinin yaratıcısı Charlie Brooker ve baş yapımcısı Annabel Jones'in, yapım şirketi House of Tomorrow'dan ayrılması bulunuyor.

    İkili, Netflix ile uzun vadeli bir anlaşma yaparak Broke & Bones adlı yeni bir prodüksiyon şirketi kurduklarını açıkladı. Ancak Black Mirror'ın yayın haklarının eski şirkette (Endemol) kaldığı ifade edildi. Bu da, Brooker ve Jones'in eski prodüksiyon şirketiyle anlaşma yapana kadar daha fazla bölüm çekemeyecekleri anlamına geliyordu.

    Black Mirror altıncı sezon yayın tarihi hakkında konuşmak için henüz çok erken. Sadece iddialar sonucunda oyuncu seçiminin başladığını bildiğimiz için, resmi açıklamaları beklemek zorundayız.

    Bilim kurgu dizisi, halihazırdaki beş sezonluk çalışmasıyla tüm dünyada ses getirmeyi başardı. Daniel Kaluuya, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Scott ve Miley Cyrus gibi isimlerin yer aldığı dizi, Netflix'in etkileşimli yapımlarından ilki olan Bandersnatch ile dikkat çekmişti.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından ya da SDN Forum'da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    Charlie Brooker Black Mirror Haberler

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Bakmadan Geçme

    BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title