Haberler

Türkyılmaz, "Amacımız Sorunlara Hızlı Çözüm Üretmek"

Güncelleme:

Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenen halk toplantıları devam ediyor.

İlçe halkının istek, talep ve önerilerini alarak değerlendirmek üzere düzenlenen halk günü toplantısı bu hafta Seyrantepe Mahallesinde bulunan Roza City Sitesi'nde Başkan Osman Türkyılmaz tarafından yapıldı. Başkan Türkyılmaz, "Amacımız tüm Yahşihan ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek." Dedi.

TEK TEK NOT ALDI

Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenen halk toplantıları devam ediyor. İlçe halkının istek, talep ve önerilerini alarak değerlendirmek üzere düzenlenen halk günü toplantısı Seyrantepe Mahallesinde bulunan Roza City Sitesi'nde Başkan Osman Türkyılmaz tarafından yapıldı. Toplantıda tek tek vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, vatandaşların istek ve önerilerini not aldı. Aynı zamanda göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeleri şeffaf bir şekilde Roza City Sitesi Sakinlerine sunan Başkan Türkyılmaz, sorun, talep ve şikâyetlerini dinledi.

2.5 YILLIK KARNESİNİ SUNDU

"Vatandaşlarımızı halk günü buluşmamızda tek tek dinliyoruz" diyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, "Seyrantepe Mahallesinde bulunan Roza City Sitesi sakinleri ile halk toplantısında bir araya geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi şeffaf bir şekilde vatandaşlarımıza sunarken, aynı zamanda sorun, talep ve şikâyetlerini dinledik. Vatandaşlarımız doğrudan sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini bizlere bildirsin istiyoruz. Makamda düzenlediğimiz halk gününün yanı sıra bizler de vatandaşımızın ayağına giderek onları dinleme imkânı buluyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması için de bir ekip ruhu içerisinde, çaba ve gayret gösteriyoruz. Yahşihan Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımıza giderek sorun ve talepleri imkânlarımız dâhilinde çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Türkyılmaz Hisarcık Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title