Haberler

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Komutanlar, 2023'e damga vuran fotoğrafları oyladı

Güncelleme:

Türkoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cezaevi Tabur Komutanı Binbaşı Ercan Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Hakverdi, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı.

Türkoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cezaevi Tabur Komutanı Binbaşı Ercan Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Hakverdi, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Başkan Okumuş, makamında, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin 2023 yılı boyunca yurt içi ve dışında çektiği, "Haber", "Çevre ve Yaşam" ve "Spor" ile bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" ve "Gazze: Kanıt" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

"Deprem: Umut" kategorisinde Evrim Aydın'ın "Aralıksız çalışma", "Gazze: Kanıt" kategorisinde Belal Khaled'in "Haykırış" karesini seçen Okumuş, "Haber" kategorisinde Ali Atmaca'nın "İstikbal göklerde", Çevre ve Yaşam" kategorisinde Sayim Harmancı'nın "Dağlar arasında", "Spor" da ise Ömer Sercan Karkuş'un "Mete'nin atışı" fotoğraflarını oyladı.

Tabur Komutanı Binbaşı Ercan Bozkurt da "Deprem: Umut" kategorisinde Mustafa Seven'in "Şükür", "Gazze: Kanıt" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Sarı sığınak", "Haber" kategorisinde Utku Uçrak'ın "Hava manevrası", Çevre ve Yaşam" kategorisinde Burak Akbulut'un "Boğanın öfkesi", "Spor" da ise Eren Bozkurt'un "Olimpik burgu" fotoğraflarını tercih etti.

İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Kemal Hakverdi ise tercihlerini "Haber"de Osmancan Gündoğan'ın "Dolunay ve Akıncı", "Çevre-Yaşam"da Ali İhsan Öztürk'ün "Vahşi Kedi ", "Spor"da ise Dursun Aydemir'in "Dünyanın Sultanları" olarak belirledi.

Hakverdi, 6 Şubat 2023 yılında meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler nedeniyle bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Halil Fidan'ın "Enkaz", "Gazze: Kanıt" kategorisinde de Shadi Al Tabatibi'nin "Yıkım" adlı karelerini oyladı.

Hakverdi, fotoğraf karelerinin her birinin farklı bir anlam taşıdığını belirterek, "Fotoğrafları seçmekte zorlandım, gerçekten çok güzeldi. Emeği geçen tüm Anadolu Ajansı ailesine teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Bozkurt Osman Okumuş Türkoğlu Jandarma Bozkurt Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title