Haberler

"Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Olacağız"

Güncelleme:

9. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği Mevlana Parkı'nda düzenlenen açılış töreni ve kortej yürüyüşü ile başladı.

9. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği Mevlana Parkı'nda düzenlenen açılış töreni ve kortej yürüyüşü ile başladı. Şenliğin startını veren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şenliğe katılanlara teşekkür etti. Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nın kültürünün tanıtılması açısından şenliklerin önemli olduğunu söyledi. Başkan Odabaşı, "Gölbaşı yaşanmaya değer güzellikte bir ilçedir" dedi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 9. Uluslararası Göller, Sevgi Çiçeği ve Andezit Şenliği, Yakup Odabaşı'nın konuşmaları ile devam etti. Odabaşı, konuşmasında şunları söyledi:

"İşte böyle özel günler, ilçemizi tanıtmak için, marka kent olma yolunda hızla ilerleyen Gölbaşımızın güzelliklerini, tüm dünyaya anlatmak için, bir fırsat niteliği taşıdığı gibi tüm hemşehrilerimizin, bir bayram havasında, bir araya gelmesine, kucaklaşabilmesine, iyi günlerinde de beraber olabilmesine vesile teşkil eder.

Bugün Gölbaşını kime sorsanız 'Başkentin parlayan yıldızı' der. İnşallah, çok yakın bir gelecekte, Allah'ın izni, hepimizin gayretiyle Gölbaşımız, sadece başkentin değil, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır. Esasında tüm gayret ve çalışmalarımızın altında yatan hedef budur."

Başkan Odabaşı'nın ardından şenliğe katılan Kaymakam Raşit Zengin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu birer konuşma yaptı.

ŞENLİK ALANINA YÜRÜDÜLER

Mevlana Parkı'nda ki programın ardından Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Mustafa Bumin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar Cemal Gürsel Caddesi'nden başlayarak açılışı yapılacak olan Kanal Projesi alanına yürüdüler.

KANAL PARK'IN AÇILIŞINI DEVLET BAHÇELİ YAPTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı Belediyesi tarafından Mogan Gölü'nü Eymir Gölü'ne bağlayan ve ıslah edilen kanalın ve parkın açılışını yaptı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 332 metre alanda yaptıkları projenin Gölbaşı için büyük önem taşıdığını söyledi. Odabaşı, projenin hem Ankaralılar'a, hem de Gölbaşı'nda yaşayanlara hizmet vereceğini söyledi.

Gölbaşı'nı dünyaca tanınan bir "Marka Kent" haline getirmeye kararlı olduklarını anlatan Odabaşı, hazırladıkları farklı projeleri de yakın zamanda hayata geçireceklerini söyledi.

Başkan Odabaşı'nın konuşmasının ardından, projenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa parti yöneticileri, milletvekilleri ve davetliler katıldı. Açılış sonrası Bahçeli ve beraberindekiler kanal çevresinde oluşturulan dinlenme alanında bir süre gezdi.

ŞENLİK ALANINI ZİYARET

MHP Lideri Devlet Bahçeli daha sonra 9. Gölbaşı Şenliği'nin açılışını gerçekleştirdi. Bahçeli, şenlik kapsamında oluşturulan stantları da gezdi. Stantlardan bilgi alan Bahçeli, daha sonra belediyeyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Odabaşı, Bahçeli'ye fildişinden yapıldığı belirtilen baston hediye etti. Hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bahçeli, "Baston, uzun ömür temennisidir. O yüzden çok makbule geçti" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Devlet Bahçeli Yakup Odabaşı Raşit Zengin Türkiye Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title