Haberler

Türkiye'nin İlk Çocuk Akademisi Ankara'da Açıldı

Güncelleme:

Türkiye'nin en genç eğitim yatırımcılarından Uzman Psikolog Gamze Eser, Ankara'ya açtığı çocuk akademisi ile ''Okul değil Disneyland'' dedirtti.

Çankaya'da faaliyete başlayan MEB'e bağlı Artsam Ankara Çocuk Akademisi, görenleri kendine hayran bırakıyor. Harikalar diyarından fırlamış sınıfları ve Disneyland'ı aratmayan konsepti ile şimdiden Ankara'lı annelerin gözdesi olmuş durumda.

Bilim ve sanat temelli, çocuk merkezli, yaratıcılığın esas alındığı ve aile katılımının ön planda tutulduğu bu çocuk akademisinde Almanca ve İngilizce olarak çift dilde eğitim veriliyor.

Sinema, tiyatro, drama, müzik, çocuk yoga sınıfları, mutfak etkinlikleri, satranç, bale, modern dans, ingilizce, almanca, resim, spor, jimnastik gibi alanlarla dopdolu olan bu akademide esas olan çocuk ve yeteneklerini keşfetmek, ilerletmektir diyen Uzman Psikolog Gamze Eser ''Mutlu çocuk yetiştirmek için çocuğu ve yeteneklerini doğru keşfetmek gerekir'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Disneyland Çankaya Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title