Haberler

Türkiye, Ege'deki 6 ada ile ilgili 3 yeni NAVTEX yayınladı

Güncelleme:

Yunanistan, gerilimin azaltılmasına yönelik diyalog çabalarına rağmen uluslararası hukuk ve anlaşmalara aykırı adımlarına devam ediyor. Türkiye Ege'deki Sakız, Sisam, Semadirek, Limni, Ahikerya ve Batnoz adalarının 1923 Lozan Barış Antlaşması ve Paris Antlaşması ile belirlenen gayri askeri statünün ihlaline yönelik 3 yeni NAVTEX yayınladı.

Türkiye, Ege'deki Sakız, Sisam, Semadirek, Limni, Ahikerya ve Batnoz adalarının 1923 Lozan Barış Antlaşması ve 1947 Paris Antlaşması ile belirlenen gayri askeri statünün ihlaline yönelik 3 yeni NAVTEX yayınladı.

Yunanistan, gerilimin azaltılmasına yönelik diyalog çabalarına rağmen uluslararası hukuk ve anlaşmalara aykırı adımlarına devam ediyor. Atina yönetimi Ege Denizi'ndeki Sakız, Sisam, Semadirek, Limni, Ahikerya ve Batnoz adalarına askeri sevkiyat yaptı.

Türkiye, 3 yeni NAVTEX yayınladı

LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASI'NA DİKKAT ÇEKİLDİ

Türkiye 3 ayrı NAVTEX yayınladı. Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda, Ahikerya ve Batnoz adalarının 1923 Lozan Barış Antlaşması ve 1947 Paris Antlaşması ile belirlenen gayri askeri statüsünün ihlal edildiği belirtildi.

Diğer Navtex duyusunda ise Semadirek ve Limni adalarının 1923 Lozan Barış Antlaşması ile belirlenen gayri askeri statüsünün ihlal edildiği ifade edildi.

Yine İzmir istasyonu tarafından yayınlanan son NAVTEX duyurusunda ise Sakız ve Sisam adalarının 1923 Lozan Barış Antlaşması ile belirlenen gayri askeri statüsünün ihlal edildiği vurgulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Ege Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (6)

erkan:

eee ihlal ediyor biz navtex yayınlıyoruz. ne oluyor yani şimdi ne değişti adamlar bildiğini okuyor. anlaşmanın gereği neyse onu yapsanıza

1
0
yanıtYanıtla
Serdar:

Ya gec kalmayiin uyanin hukumet millet alin adalari gonderin orduyu isgal edin bunlar Turkiyemizi kusatmaya kalkiyor

0
0
yanıtYanıtla
dwayne johnson:

ege deki 2000 adanin 1998i yunanda. zamaninda alamazsan 12 adayi boyle surunursun.

0
0
yanıtYanıtla
Serdar:

Kusatin adalari askerler ciksin niye musade ediyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Kel Mahmut:

Ok tamam ... Bu nedemek , Ne olacak bu savtext le yani ? Olmuyor , olmuyor... Bos isler bunlar..naxtexti kim takiyor ? Deyilmi?

0
0
yanıtYanıtla
TSK:

BIRTANESIN!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title