Haberler

Türk Sanatçılar Gazze İçin Konser Düzenledi

Güncelleme:

İSRAİL'in saldırısı altında ki Gazze halkına yardım amacıyla düzenlenen 'Gazze İçin Bende Oradayım' konserine Türkiye'den ve dünyanın bir çok ülkesinden sanatçı katıldı. AKM'de düzenlenen konserden elde edilecek gelir Türk Kızılay'ı aracılığıyla Gazze'ye bağışlancak.

İSRAİL'in saldırısı altında ki Gazze halkına yardım amacıyla düzenlenen 'Gazze İçin Bende Oradayım' konserine Türkiye'den ve dünyanın bir çok ülkesinden sanatçı katıldı. AKM'de düzenlenen konserden elde edilecek gelir Türk Kızılay'ı aracılığıyla Gazze'ye bağışlancak.

Sanat Hayattır Derneği tarafından düzenlenen 'Gazze İçin Bende Oradayım' konserine çok sayıda sanatçı katıldı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Yavuz Bingöl, Emel Mathlouthı, Alim Kasımov, Azerin Fahir Atakoğlu, Audrey Woznıak, Okan Bayülgen, Murat Kekilli, Ercan Saatçi, Özhan Eren, Ahmet Koç, Elif Buse Doğan, Orhan Hakalmaz, Ali Mahsuni, Aykut Aslan, Oktay Üst, Berk Can Aslan, İbrahim Sadri ve Antakya Medeniyetler Korosu sahne aldı. Sunuculuğunu Yavuz Bingöl ev CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün yaptığı gecede elde edilen gelir Türk Kızılay'ı aracılığıyla Gazze'ye gönderilecek. Geceye İstanbul Valisi Davut Gül ve Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz'da katıldı.

'ŞÖHRETİNİ KENDİ KAZANAN HİÇKİMSE BU ZULME SESSİZ KALMAZ

Geceyle ilgili düşüncelerini paylaşan Murat Kekilli, 'Burada neden var Sorusundan önce, Neden yoklar Sorusunu tartışmamız gerekiyor. Bu insani bir sorumluluk. Herkesin bu sorumluluğu üzerine alması gerekiyordu. Şöhretini kendi kazanan hiç kimse bu zulme sessiz kalmaz. Ben böyle düşünüyorum. Arkadaşlarımızın içindeki haykırışları tuttuklarını düşünüyorum. Dünyada bir dram yaşanıyor. Orada bebekler katledilirken sizin daha fazla susmayacağınıza inanıyorum. Oradaki kardeşlerimize el atalım. Bu insani vazifemiz. Bu yükü kendi başlarına taşıyamazlar. Bütün dünyanın merhametine ihtiyaçları var. Lütfen sessiz kalmayalım dedi.

'BU ZULMÜ GÖRMEMEK SUÇA ORTAK OLMAKTIRö

Elif Buse Doğan ise, 'Bugün burada hem sanatçı büyüklerim hem de müzisyen arkadaşlarımızla birlikte sesimizin daha fazla yükseleceğine inanıyorum. Biz Türk toplumu olarak acılarımızı müzikle de dile getiriyoruz. Bugün yaptığımız işle de, onların yanında olacağımız için mutluyum. Hiçbir toprak parçası insan canından daha kıymetli değil. Masum bebekler ve sivil halk katledilirken canımızın yanmaması mümkün değil. Bunu görmemek de suça ortak olmaktır. Dilerim ki, en yakın zamanda biter, 2024'te savaşa dair bir şey duymayız ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kızılay İsrail Gazze AKM İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Müzik Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title