Haberler

Türk Kızılayı'ndan Beşir Derneği'ne Hizmet Madalyası

Türk Kızılayınca, yürüttüğü kan bağışı organizasyonuyla bu yıl 34 bin 363 ünite kan bağışı gerçekleştiren Beşir Derneği'ne hizmet madalyası takdim edildi.

Türk Kızılayınca, yürüttüğü kan bağışı organizasyonuyla bu yıl 34 bin 363 ünite kan bağışı gerçekleştiren Beşir Derneği'ne hizmet madalyası takdim edildi.

Türk Kızılayı Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, kan bağışının öneminden bahsetti.

Beşir Derneği ile yapılan çalışma kapsamında bir yılda 34 bin 363 ünite kan bağışına ulaşmanın çok önemli olduğunu ifade eden Akar, "Afet müdahalesi ve mazlumlara yardıma koşma konusunda birbirimizin insan kaynaklarından istifa etmek suretiyle Beşir Derneği ile yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki 34 bin 363 kan bağışı rakamı 100 binin üzerine çıkacaktır" diye konuştu.

Beşir Derneği Genel Başkanı Cevdet Şanlı da Türk Kızılayı ile bundan sonraki çalışmalarda da farklı faaliyetler yapmaya ve önemli adımlar atmaya devam edeceklerini söyledi.

Şanlı, Türk Kızılayı ile yaptıkları çalışmaların diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını istediklerini belirtti.

Konuşmalarının ardından Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar, yürüttüğü kan bağışı organizasyonuyla bu yıl 34 bin 363 ünite kan bağışı gerçekleştiren Beşir Derneği'nin genel başkanı Şanlı'ya hizmet madalyası takdim etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Cevdet Şanlı Marmara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title