Haberler

"Işıklı, Eserleriyle Yaşamaya Devam Edecek"

Güncelleme:

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Prof. Dr. Alparslan Işıklı'nın vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Prof. Dr. Alparslan Işıklı'nın vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduklarını belitti.

Kumlu, Prof. Dr. Alparslan Işıklı'nın vefatı dolayısıyla TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu adına yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi, Mülkiyeliler Birliği eski Genel Başkanı, YÖK eski Üyesi, ADD eski Genel Yönetim Kurulu Üyesi, TÜMOD Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Işıklı'nın yaşamını yitirmesi teşkilatımızda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Çalışma yaşamına işçi hak ve özgürlükleri kapsamında büyük katkılarda bulunan, yaptığı danışmanlıkla sendikalarımızın yolunu aydınlatan, demokrasi mücadelesinde büyük bir yeri olan Alparslan Işıklı'ya Allah'tan rahmet diliyoruz."

Işıklı'nın ailesine, sevenlerine, Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne ve Işıklı'nın varlığı ile zenginleşmiş tüm kurum ve kuruluşlara başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Kumlu, "Işıklı, eserleriyle yaşamaya devam edecektir. Türkiye'nin başı sağolsun" dedi.

(MLT/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Alpaslan Işıklı Mustafa Kumlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title