Haberler

Tuncelili gurbetçi iş adamı, ilçesindeki tüm öğrencilere tablet gönderdi

Güncelleme:

Tuncelili gurbetçi iş adamı, ilçesindeki tüm öğrencilere tablet gönderdi Almanya'da yaşayan Tunceli Pülümürlü iş adamı Hasan Düzgün, ilçesindeki tüm ilk, orta ve lise öğrencilerinin eğitimlerine katkı amacıyla tablet gönderdi.

Tuncelili gurbetçi iş adamı, ilçesindeki tüm öğrencilere tablet gönderdi

TUNCELİ - Almanya'da yaşayan Tunceli Pülümürlü iş adamı Hasan Düzgün, ilçesindeki tüm ilk, orta ve lise öğrencilerinin eğitimlerine katkı amacıyla tablet gönderdi.

Pülümür İlçesi'nde bazı öğrencilerin uzaktan eğitim için tablet ihtiyacı olduğunun bildirilmesi üzerine Almanya'da yaşayan İş adamı Hasan Düzgün, sadece ihtiyaç sahibi değil tüm öğrencilere tablet hediye etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Pülümür Belediyesi, Almanya Pülümürlüler Derneği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçede ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan toplam 125 öğrenci belirlendi. Ardından İşadamı Düzgün'ün bağışı ile alınan tabletler ilçe belediyesine gönderildi. İlçe Belediye Başkanı Müslüm Tosun'da ilçedeki tüm öğrencilerin evlerinde tabletleri ulaştırdı.

İlçedeki bazı öğrencilerin tablete ihtiyaçları olduğunu öğrendiklerinde iş adamlarından destek istediklerini belirten Belediye Başkanı Müslüm Tosun, "Almanya Stuttgart'ta yaşayan İş adamımız Hasan Düzgün bu konuda destek sağladı. Biz ihtiyacı olan öğrencilere tablet alınmasını düşünürken iş insanı bütün öğrencilere destek sağlayabileceğini söyledi. Bizler bu süreçte tabletlerin özelliklerini belirterek altyapısını sağladık. İş insanı Almanya Pülümürlüler Derneği'ne eğitimde kullanılması amacıyla para yatırdı. Dernek de tabletlerin alımını sağlayarak bizim adresimize gönderdi. Pülümür'de toplam 125 öğrenci var ve tabletleri evlerinde teslim edildi" dedi.

Tabletlerin eğitim amaçlı kullanılması gerektiğini hatırlatan Başkan Tosun, "İş insanımızın da bizim de talebimiz öğrenciler kesinlikle tabletlere oyun yüklemesinler. Eğitim amaçlı kullansınlar. Alınan tabletlerin eğitimlerine ciddi katkısı olduğunu düşünüyoruz"ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Almanya Güncel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500

Yorumlar (1)

seher kilic:

tablet istiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title