Haberler

TÜMSİAD Zahit'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

TÜMSİAD, AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe 4. Olağan Kongresi'nde güven tazeleyen ve yeniden başkan seçilen Mustafa Zahit, İlçe Başkanlığı'nda ziyaret etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin katıldığı 4. Olağan Kongreye tek liste halinde aday olan ve delegelerin oylarını alan Mustafa Zahit'e tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkan Zahit, Karakoyun İş Merkezi'nde bulunan Merkez İlçe Teşkilatı'na gelen misafirleri ağırlayarak tebrikleri kabul ediyor. TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, yönetim kurulu üyeleri ile Zahit'i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, Zahit'in 8 yıldır Şanlıurfa'ya güzel hizmetler yatığını belirterek, "Tüm Sanayici ver İşadamları Derneği Şanlıurfa Şubesi olarak tekrar göreve gelen Mustafa Zahit kardeşimizi ziyaret ettik. Kardeşimizin yeniden göreve gelmesi mutlu etmiştir. Çünkü kardeşlerimizin yaptığı çalışmalar ortadadır. Biz de hayırlı olsun dileklerimizi sunduk" dedi.

Başkan Zahit ise, kendisi ve yönetim kurulunu ziyaret eden herkese teşekkür ederek, "Geçtiğimiz gün yapılan seçimler arkadaşlarımız seçimle göreve geldi. Arkadaşlarımız buraya kadar bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyoruz. Sayın başkanımızı yakından takip ediyor ve çalışmalarını takdir ediyorum. Şanlıurfamızın böyle sadık dostlara ihtiyacı var. Kendisine ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Merkez Faruk Çelik Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title